Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.BEŞİKTAŞ A.Ş.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜKASIMPAŞA A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORCORENDON ALANYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMKE ANKARAGÜCÜMONDİHOME KAYSERİSPORTÜMOSAN KONYASPORATAKAŞ HATAYSPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Futbol - Futbol
25 Eylül 2022 - 19:47

Sergio Oliveira'yı izlemeye geliyorlar!

Galatasaray haberleri: Sarı-kırmızılılar, yaz transfer sezonunu oldukça yoğun geçirmiş ve Mertens, Icardi, Mata, Torreira gibi yıldızlarla birlikte, Sergio Oliveira'yı da kadrosuna katmıştı. Galatasaray'da yeniden formunu yükseltmeye başlayan Sergio Oliveira'ya, müjdeli bir haber geldi.
Futbol - Futbol
25 Eylül 2022 - 18:42

Maxi Gomez: Trabzonspor'u tercih ettim

Trabzonspor'un yeni golcüsü Maxi Gomez basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Gomez, "İsmim bir çok takımla anıldı ancak Trabzonspor'u tercih ettim." dedi.
Futbol - Futbol
25 Eylül 2022 - 18:02

Teknik direktör isyan etti ardından istifasını sundu: Para pul yok, destek yok, benden de bu kadar

TFF 2. Lig ekiplerinden Pazarspor Teknik Direktörü Mustafa Kalafatoğlu, ligin 6. haftasında Kastamonuspor karşısında alınan mağlubiyetin ardından isyan etti ardından istifasını açıkladı. Yeterli desteğin yapılmadığını belirten Kalafatoğlu "Para pul yok. Burası da destek vermiyor. Pazar halkı da destek vermiyor. Tamam o zaman benden de bu kadar" dedi.
Futbol - Futbol
24 Eylül 2022 - 20:31

Hazırlık maçında Icardi attı Galatasaray kazandı

Milli maçlar için nedeniyle lige verilen arada İstanbulspor ile hazırlık maçında karşılaşan Galatasaray, rakibini 2-1 mağlup etti. Cimbom'un gollerini Barış Alper Yılmaz ve yeni golcüsü Mauro Icardi kaydetti. İstanbulspor'un sayısı Mehremic'den geldi. Sarı-kırmızılılarda yeni transfer Juan Mata maça 11'de başladı.
Futbol - Futbol
24 Eylül 2022 - 19:37

Önder Karaveli TFF 1. Lig'e gidiyor

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta teknik direktörlük görevinde bulunan, aktif olarak ise altyapı koordinatörlüğü yapan Önder Karaveli, TFF 1.Lig ekiplerinden Adanaspor'a teknik direktör olarak gitmeye hazırlanıyor.
Futbol - Futbol
24 Eylül 2022 - 18:16

Mostafa Mohamed küllerinden doğdu: Galatasaray ne kadar bonservis kazanacak?

Galatasaray'da bir türlü istenen seviyeye gelemeyen ve yetersiz performansı sebebiyle Nantes'a kiralanan Mostafa Mohamed, adeta küllerinden doğdu. Mısır Milli Takımı'yla gösterdiği performansla dikkat çeken golcü için Fransız ekibi de harekete geçti.
 - Galatasaray'da 2 yıldıza zam
23 Eylül 2022 - 15:41

Galatasaray'da 2 futbolcunun maaşına zam! Okan Buruk istedi, yönetim onay verdi

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon iddialı kadrosuyla zirveye oynayan ve şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olarak gösterilen Galatasaray'da ilk 11'in değişilmez 2 isminin yüzünü güldürecek hamle geldi. Yönetim, 2 futbolcunun maaşına iyileştirme yapma kararı aldı.
Futbol - Futbol
23 Eylül 2022 - 08:25

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Valerien Ismael kararını verdi!

Beşiktaş’ta son dönemde ayrılık dedikoduların arttığı Fransız teknik adam Valerien Ismael ile ilgili Ahmet Nur Çebi son noktayı koydu. Fenerbahçe derbisi öncesi takımın olumsuz etkilenmesi için dedikoduların çıkarıldığını söyleyen Çebi Fransız teknik adama sahip çıktı.
 - Portekiz basını şaşırdı!
23 Eylül 2022 - 06:51

Jorge Jesus ile ilgili Portekiz basınından şaşkına çeviren iddia! Yok artık daha neler

Fenerbahçe’nin bu sene oynadığı hücum futbolunun baş mimarı olan deneyimli Portekizli teknik adam Jorge Jesus ile ilgili ülkesinden çok ilginç bir haber geldi. Portekiz basını Jesus’un Fenerbahçe’de mutsuz olduğunu öne sürerek sezon sonunda Brezilya’ya dönmek istediğini iddia etti.
 - 1 puanı zor kurtardık!
22 Eylül 2022 - 23:30

Milli Takım Lüksemburg'tan 1 puanı zor kurtardı! Maç sonucu: Türkiye 3-3 Lüksemburg

UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup 5. maçında A Milli Futbol Takımımız, Lüksemburg'u konuk etti. Gruba 4'te 4 ile başlayan milliler Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda rakibine 3-3 berabere kaldı. Tarihinde ilk defa Lüksemburg'dan 3 gol yiyen milli takımımızın gollerini penaltıdan Cengiz Ünder, kendi kalesine Chanot ve İsmail Yüksek kaydetti. Lüksemburg'un golleri ise Martins, Sinani ve Rodrigues'ten geldi.
Futbol - Futbol
22 Eylül 2022 - 19:04

Juan Mata'nın sözleşmesindeki madde ortaya çıktı

Galatasaray haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray sahasında lider Konyaspor'u 2-1'lik skorla devirmişti. Kadroya dahil edilen yıldızlarla sezon sonu mutlak şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen sarı-kırmızılılarda Juan Mata ile 1+1 yıllık sözleşme imzalanmıştı. Yıldız futbolcunun sözleşmesindeki madde ortaya çıktı.
Futbol - Futbol
22 Eylül 2022 - 16:14

Nathan Redmond: Süper Lig beklediğimden çok daha iyi

Beşiktaş'ın bu sezon kadrosuna kattığı İngiliz futbolcu Nathan Redmond, siyah-beyazlı taraftarların Vodafone Park'ta oluşturduğu atmosferin İngiltere'deki atmosferlere benzediğini söyledi.
Futbol - Futbol
22 Eylül 2022 - 16:07

Gaziantep FK'nın adı değişiyor

Gaziantep Futbol Kulübü, isim değişikliği için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuru yaptı. 2-3 aylık bir süreç içerisinde takımın adının Gaziantepspor olacağı ifade edildi.
Futbol - Futbol
21 Eylül 2022 - 18:15

Merih Demiral İtalya'da ayın futbolcusu ödülüne aday gösterildi! Kim Min Jae de rakipleri arasında

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Atalanta'da forma giyen Merih Demiral, eylül ayının futbolcusu ödülüne aday gösterildi. Fenerbahçe'den NApoli'ye transfer olan Kim Min Jae de milli futbolcunun rakipleri arasında yer alıyor.
Futbol - Futbol
21 Eylül 2022 - 14:52

Dursun Özbek: Türkçe konuşamayan futbolcular Türk statüsünde oynuyor!

Son dakika Galatasaray haberi: Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Yusuf Demir'in Türk vatandaşı statüsünde oynayamamasına tepki göstererek, "Bir maçta rakibin esame listesini elime aldım. Baktım sadece 2 Türk var. Meğerse İspanyol sandığımız oyuncular Türk statüsünde... Türkçe konuşamayan futbolcular Türk statüsünde oynuyor. Yusuf Demir, Türk vatandaşıdır. Biz bunu isteyince çok mu farklı oluyor?" dedi.
Futbol - Futbol
21 Eylül 2022 - 13:23

Süper Lig’de ilk 7 haftanın hakem istatistikleri belli oldu

Süper Toto Süper Lig’in 7 haftalık bölümünde 4’er kez düdük çalan Ali Palabıyık, Arda Kardeşler, Bahattin Şimşek ve Volkan Bayarslan TFF Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından en fazla görev verilen hakemler oldu. 8 defa VAR koltuğuna oturan Alper Ulusoy ile Koray Gençerler de bu alanda zirvede yer aldı.
Futbol - Futbol
21 Eylül 2022 - 13:18

Volkan Demirel resmen Hatayspor’da

Son dakika spor haberi: Hatayspor, Teknik Direktör Volkan Demirel ile 1+1 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.
Futbol - Futbol
21 Eylül 2022 - 13:15

Bahattin Duran ve Tarık Ongun eğitimcilik kariyerlerine Azerbaycan’da başlıyor

Faal hakemlik hayatlarını haziran ayında bitiren eski FIFA kokartlı yardımcı hakemler Bahattin Duran ve Tarık Ongun, eğitimcilik kariyerlerine bir UEFA ülkesi olan Azerbaycan’da başlıyorlar.
Futbol - Futbol
21 Eylül 2022 - 11:49

Ceyhun Kazancı, Ahmet Nur Çebi'ye rapor sundu: İşte Beşiktaş'taki düşüşün sebepleri...

Beşiktaş'ın Süper Lig'de üst üste yaşadığı puan kayıpları sonrası başkan Ahmet Nur Çebi devreye girdi. Sportif Direktör Ceyhun Kazancı, siyah-beyazlı ekibin durumu hakkında bir rapor hazırladı ve bu raporu başkana sundu.
Futbol - Futbol
21 Eylül 2022 - 11:15

Ferdi Kadıoğlu'na 3 talip birden: Menajeri harekete geçti

Fenerbahçe transfer haberleri: Jorge Jesus önderliğinde sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla giren Fenerbahçe'de transfer hareketliliği sürüyor. Vitor Pereira döneminden itibaren formu yükselen ve performansıyla Avrupa ekiplerinin de radarına giren Ferdi Kadıoğlu'na 3 takım birden talip oldu.
 - Jesus'tan Arda'ya büyük kıyak
21 Eylül 2022 - 11:00

Jorge Jesus harekete geçti: Arda Güler için Ronaldo'nun kişisel antrenörünü getirtiyor

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler için Jorge Jesus harekete geçti. Güler'in fiziğini yetersiz bulan Jesus, genç isimi geliştirmesi için Cristiano Ronaldo'nun özel antrenörünü getirtecek.
Başa Dön Sona Git