Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.BEŞİKTAŞ A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.BITEXEN ANTALYASPORCORENDON ALANYASPOREMS YAPI SİVASSPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMKE ANKARAGÜCÜMONDİHOME KAYSERİSPORTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Futbol - Futbol
10 Ekim 2022 - 22:00

Trabzon'da sessiz gece! Maç sonucu: Trabzonspor 0-0 Kasımpaşa

Spor Toto Süper Lig'in 9. hafta mücadelesinde Trabzonspor, Kasımpaşa'yı konuk etti. Mücadele 0-0 eşitlikle sona erdi.
Futbol - Futbol
10 Ekim 2022 - 21:03

Ferdi Kadıoğlu'nun nasıl sakatlandığı ortaya çıktı: Fenerbahçe, 'mide rahatsızlığı' demişti!

Fenerbahçe'nin büyük bir heyecan içinde geçen ve son dakika golüyle 5-4 kazandığı Karagümrük maçında son anda kadrodan çıkartılan Ferdi Kadıoğlu'nun takım otobüsüyle stada giriş yaparken bileğini burkup yere düştüğü ve ardından ağrı hissettiği için oynamadığı ortaya çıktı. Fenerbahçe'den yapılan açıklamada "Mide rahatsızlığı" ifadeleri kullanılmıştı.
Futbol - Futbol
10 Ekim 2022 - 20:35

Jorge Jesus çılgına dönmüştü: Neden kızdığı ortaya çıktı!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un son dakika golüyle 5-4 kazanılan Fatih Karagümrük maçında takımının attığı gol sonrası futbolculara verdiği tepki ve nedeni tribünden çekilen görüntüyle ortaya çıktı.
Futbol - Futbol
10 Ekim 2022 - 20:21

Fernando Muslera'dan emeklilik açıklaması! Futbolu Galatasaray'da mı bırakacak?

Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, Channel 12 televizyonuna verdiği röportajda geleceğine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu ve emeklilik kararı hakkında konuştu.
Futbol - Futbol
10 Ekim 2022 - 20:12

Okan Buruk'un ekibine sürpriz takviye! Sargon Duran kimdir?

Galatasaray haberleri: Spor Toto Süper Lig'de bu sezon mutlak şampiyon olmak isteyen Galatasaray'dan sürpriz bir hamle geldi. Sarı-kırmızılıların Avusturyalı duran top antrenörü Sargon Duran'ı teknik ekibe dahil ettiği ifade edildi.
Futbol - Futbol
10 Ekim 2022 - 20:03

Lionel Messi’ye büyük onur: Heykeli dikilecek

Barcelona, kulüp efsanesi ve dünyaca ünlü Arjantinli yıldız futbolcu Lionel Messi'nin heykelini Camp Nou'nun dışına dikecek.
Futbol - Futbol
10 Ekim 2022 - 11:07

Rekorlara doymayan Haaland'ın sırrı ortaya çıktı: 6 bin kaloride sakatat detayı

Yaz transfer döneminde katıldığı Manchester City'de fırtınalar estiren ve rekorları üst üste kıran Erling Haaland'ın performansının sırrı ortaya çıktı. Günde 6 bin kalorilik diyet uyguladığını belirten Norveçli yıldız futbolcu, sakatat yemeyi tercih ettiğini vurguladı.
 - Müthiş maça müthiş son!
09 Ekim 2022 - 21:48

Müthiş maça müthiş son! Maç sonucu: Fenerbahçe 5-4 Fatih Karagümrük

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftas mücadelesinde Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ü konuk etti. Kadıköy'de maça gelen taraftarlar pozisyona, penaltıya ve gole doydu. Harika karşılaşma 5-4 Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile sona erdi. Maçta penaltı atışından 3 gol geldi. Sarı-lacivertlilerin gollerini ikisi penaltıdan olmak üzere Enner Valencia(3), Miguel Crespo ve son dakikada Michy Batshuayi kaydetti. Karagümrük'ün sayıları ise biri penaltıdan olmak üzere Borini(2), Burak Kapacak ve Kouassi'den geldi.
 - Azmin zaferi!
09 Ekim 2022 - 21:09

Ampute Milli Futbol Takımımız Dünya Şampiyonu!

Ampute Futbol Milli Takımı, İstanbul'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nın finalinde Angola'yı 4-1 mağlup ederek şampiyon oldu. NEF Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada milli takımımıza kupayı getiren goller Rahmi Özcan(2), Serkan Dereli ve Ömer Güleryüz'den geldi. Angola'nın tek sayısını Adao kaydetti.
Futbol - Futbol
09 Ekim 2022 - 20:38

Beşiktaş'ta sakatlık şoku: İki isim Trabzonspor maçında yok!

Beşiktaş, Giresunspor maçında sakatlanan Romain Saiss ve Emrecan Uzunhan'ın sakatlıkları için bir açıklama paylaştı. İki isim de Trabzonspor karşısında forma giyemeyecek.
Futbol - Futbol
09 Ekim 2022 - 19:49

Acun Ilıcalı'nın Hull City'sine bir darbe daha: Dibe doğru batıyor!

İngiltere'nin Championship Ligi'nde mücadele eden Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City deplasmanda Huddersfield Town'a 2-0 kaybederek son 7. maçında 6. yenilgisini alarak sıralamada gerilemeye devam etti.
Futbol - Futbol
09 Ekim 2022 - 19:12

Volkan Demirel'in Hatayspor'u 2'de 2 yaptı

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Atakaş Hatayspor sahasında Corendon Alanyaspor'u 1-0 mağlup etti. Hatayspor'a galibiyeti getiren gol Burak Öksüz'den geldi.
Futbol - Futbol
09 Ekim 2022 - 18:23

İki Süper Lig ekibinden VAR tepkisi

Giresunspor, Beşiktaş'a attıkları bir golün ofsayt gerekçesiyle iptal edilmesi sonucu VAR sistemi uygulanmadan çıkmak için başvuru yapılacağını açıkladı.
Futbol - Futbol
09 Ekim 2022 - 16:15

Iker Casillas kimdir, kaç yaşında, eşi kim?

Los Galacticos'un unutulmaz kalecisi Iker Casillas hakkında çıkan iddialar twitter gündemini sarstı. Türkiye ve dünya spor basını bu iddiaları konuşurken İspanyol kalecinin özel hayatı merak konusu oldu. Geçtiğimiz senelerde kalp krizi geçiren ve hayattan zevk almadığını açıklayan Iker Casillas kimdir?
 - Dişimize göre kura!
09 Ekim 2022 - 13:27

A Milli Takım'ın EURO 2024 Elemeleri'nde rakipleri belli oldu

A Mili Futbol Takımı’nın da yer aldığı 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde rakibi belli oldu. 4. Torbadan kura çekimine katılan Milli Takım, D grubunda Hırvatistan, Galler, Ermenistan, Letonya ile eşleşti. Milli takım 5 takımlı bir grupta yer aldı.
 - 'Ronaldo Ocak'ta bitebilir'
09 Ekim 2022 - 11:40

'Ronaldo Galatasaray'a koşuyor' iddiası! Dünya basını da duyurdu: Transfer Ocak'ta bitebilir

Galatasaray transfer haberleri… Yaz transfer döneminde İcardi, Mertens, Mata, Torreira, Oliveira gibi yıldızları kadroya katan Galatasaray’ın gözünü daha yükseklere dikerek dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo için harekete geçeceği iddia edildi. Dış basına da yansıyan Ronaldo haberlerinde Portekizli ismin transferi için ara transfer dönemi işaret edildi.
Futbol - Futbol
09 Ekim 2022 - 08:39

Fenerbahçe ligde Karagümrük’ten alacağı 3 puan ile çıkış hedefliyor

Avrupa’da liderlik koltuğuna oturan Fenerbahçe ligde de gaza basmak istiyor. Sakat oyuncularına rağmen Jorge Jesus’un öğrencileri sahadan 3 puan ile ayrılmak istiyor.
Futbol - Futbol
09 Ekim 2022 - 00:19

Beşiktaş'ta sakatlık şoku! Yeni transfer Trabzonspor maçında yok

Süper Lig'in 9. haftasında Giresunspor'a konuk olan Beşiktaş, zorlu mücadeleyi kazansa da yıldız bir ismi kaybetti. Siyah beyazlılarda yeni transferden gelen sakatlık haberi, Trabzonspor maçı öncesi moralleri bir nebze bozdu.
 - Kartal tek attı üç aldı!
08 Ekim 2022 - 21:55

Kartal tek attı üç aldı! Maç sonucu: Giresunspor 0-1 Beşiktaş

Spor Toto Süper Lig'in 9. hafta mücadelesinde Beşiktaş, Giresunspor'a konuk oldu. Siyah-beyazlılar, genç stoperi Tayyip Talha Sanuç'un kaydettiği golle zorlu deplasmandan 1-0 galip ayrıldı.
Futbol - Futbol
08 Ekim 2022 - 20:14

Sürpriz iddia: Francisco Montero geri dönüyor

Beşiktaş forması giyen genç stoper Francisco Montero'nun İspanya'ya geri dönebileceği öne sürüldü.
Futbol - Futbol
08 Ekim 2022 - 20:02

Ali Koç'un Jorge Jesus pişmanlığı

Hem Süper Lig'de hem de UEFA Avrupa Ligi'nde etkili ve göze hoş gelen hücum futbolu oynayan Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus'un etkisi her geçen gün artıyor... Taraftarın adeta sevgilisi haline gelen Portekizli çalıştırıcıdan sarı-lacivertli yönetim de oldukça memnun olurken, Başkan Ali Koç'un büyük pişmanlığı ortaya çıktı.
Başa Dön Sona Git