Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Mart 2022 00:21 - Güncelleme : 25 Temmuz 2022 11:12

THY'de kar alarmı: 213 sefer iptal edildi

İstanbul'da gün boyu bazı bölgelerde etkili olan, yarından itibaren ise yoğun şekilde yağması beklenen kar yağışı nedeniyle hava yolu ulaşımı olumsuz etkilendi. THY, 213 seferini daha kar yağışı nedeniyle iptal etti.

THY'de kar alarmı: 213 sefer iptal edildi
THY

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul’da etkili olması beklenen kar yağışı nedeniyle 11 Mart’ta İstanbul ve Sabiha Gökçen Havalimanlarından gerçekleştirmeyi planladığı toplam 213 seferini iptal etti. Beklenen kar yağışı nedeniyle THY’nin iki günde toplam 418 seferi iptal olmuş oldu.

Yarından itibaren İstanbul’u etkisi altına alması beklenen kar yağışı, hava ulaşımını olumsuz yönde etkiliyor. Bu kapsamda Türk Hava Yollarının 10 Mart (yarın) günü İstanbul ve Sabiha Gökçen Havalimanlarından gerçekleştirmeyi planladığı toplam 205 seferin iptal edildiği açıklanmıştı. Bu uçuşlara yenileri eklendi.

2 GÜNDE 418 SEFER İPTAL

THY, 11 Mart tarihli kalkış ve varışlı olmak üzere İstanbul Havalimanı’nda 179, Sabiha Gökçen Havalimanı’nda ise 34 olmak üzere toplam 213 tarifeli seferini iptal etti. Böylece 10 ve 11 Mart’ta iptal edilen sefer sayısı 418’e ulaşmış oldu. Kar yağışına bağlı olarak operasyonların durumuna göre iptallerin artabileceği belirtildi.

Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...