Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Aralık 2015 15:14

Cezaevinde 3 gün açık görüş

Malatya E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda yılbaşı dolayısıyla 3 gün boyunca açık görüş olacak.

Cezaevinde 3 gün açık görüş
açık görüş, Malatya E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu

Kurumdan yapılan açıklamada, açık görüşün, 28 Aralık Pazartesi günü sabah 08.30'da başlayacağı, her koğuşun belirlenen gün ve saatte toplamda bir saat sürecek açık görüşe çıkacağı belirtildi. Açıklamaya göre, açık görüşte hükümlü ve tutuklular ile görüşecek kişilerin belgelendirilmek suretiyle yakın derecede akrabası olması gerekiyor. Belirlenen gün ve saatler dışında açık görüş yaptırılmayacağı belirtilirken bir defa görüş yapan hükümlü ve tutuklulara ikinci defa izin verilmeyeceği kaydedildi. Ziyaretçi kabulünden yoksun bırakma veya hücreye koyma disiplin cezası olması durumunda hükümlü ve tutuklular, açık görüşten yararlandırılmayacak.
Açık görüşte dışarıdan getirilen eşyaların kabul edilmeyeceği ifade edilirken, koğuşlara göre açık görüş gün ve saatleri ise kurumun resmi internet sitesinde yer alıyor. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...