Tgrt Haber
20 Aralık 2015 03:22

Kandil'den hain talimat

Karayılan, teröristlere telsizle talimatlar yağdırdı: Evleri, okulları, hastaneleri yerle bir edin. Ambulansları vurun, kimseye acımayın!

Kandil'den hain talimat
murat karayılan, pkk, kandil

Güvenlik güçlerinin Cizre ve Silopi'deki operasyonları tüm hızıyla sürerken, panik halindeki teröristlerin saldırılarını okul ve hastanelere yöneltmesi telsiz konuşmalarına yansıdı. 
HASTANEYE ROKETLİ SALDIRI
PKK'nın elebaşılarından Murat Karayılan'ın; evlerin, okulların ve hastanelerin yerle bir edilmesi talimatı verdiği ortaya çıktı.  Hastane ve sağlık ocaklarına roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldıran teröristler, sağlık çalışanlarını korkutarak kaçırmaya ve görev yapamaz duruma getirmeye çalışıyor. 
TEDAVİLERE ENGEL OLUYORLAR
Bölücü örgüt mensuplarının vatandaşların tedavilerini engellemek suretiyle ölümlerine sebep olmaya ve bunun sorumlusu olarak da devleti göstermeye çalıştıkları da açıkça belli oluyor.
Gerekirse kendinizi patlatın 
Hastaneye saldırı düzenleyen bir terörist; etrafta ve içeride asker ile polis bulunduğunu, zayiat verebileceklerini, saldırının başarı şansının hemen hemen hiç olmadığını söylüyor. Bunun üzerine telsizin diğer ucundaki başka bir teröristin ise "O zaman gidin kendinizi patlatın... Ne b..k yemeye oraya gittiniz" şeklindeki ifadesi telsiz konuşmalarına yansıyor.
Boşverin onlar 'şehit' olacaklar!
Askerlerin, ihbar üzerine bir okula gitmesini haber veren bir teröriste telsizin diğer ucundaki PKK'lı "Karpuzları (liseye tuzaklanan ev yapımı patlayıcıları) tek tek patlatın" diyor. Soruyu soran terörist, "İçeride iki arkadaşımız var" deyince diğeri "Boşver onlar da şehit olur" diyor.
Anlaşıldı halk yanımızda değil! 
Karayılan, teröristlere telsizle şu talimatları veriyor: "Artık anlaşılmıştır ki halk yanımızda yer almıyor, desteği bize değil askere veriyor. Sakın  bu kalleşlere acımayın, akıllı hareket edin ve ayrım yapmayın. Evleri, okulları, hastaneleri yerle bir edin. Ambulansları hedef alın vurun." 
Talimat açık arkadan vurun 
Teröristlerden birinin telsizle hastanede yatan hastalar bulunduğunu ne yapılması gerektiğini sorması üzerine telsizin diğer ucundaki teröristin "Talimat açık. Arkalarından vurun", diğer bir teröristin de "Evet, evet. İnsanları düşünmeyin, hastaneyi tamamen patlatın" yanıtını verdiği görülüyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...