Tgrt Haber
18 Şubat 2016 14:31

Şehit annesinin yürek yakan feryadı

Ankara'daki terör saldırısında şehit olan askeri servis şoförü er Ali Öztaş'ın annesi, 'Oğlumu paramparça ettiler. Onlar da parça parça olsun. Yaktılar beni onlar da yansın' diyerek gözyaşı döktü.

Şehit annesinin yürek yakan feryadı
şehit annesi, feryad,

Başkent'teki Genelkurmay kavşağına 300 metre mesafede askeri araçlara yönelik gerçekleştirilen terör saldırısında Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda askeri servis şoförlüğü yapan er Ali Öztaş da şehit oldu. Askeri yetkililer gece, Adana'daki Öztaş ailesine acı haberi verdi.
Teskeresine 73 gün kaldığı öğrenilen er Ali Öztaş'ın Belediye Evleri Mahallesi'ndeki 3 katlı baba ocağı ve sokağı dev Türk bayraklarıyla donatıldı.
Şehit haberini alanlar aileye taziye ziyaretine geldi.
Şehidin annesi Miyeser Öztaş, gözyaşları içerisinde, "Oğlumu paramparça ettiler. Onlar da parça parça olsun. Benim kuzumu yavrumu benden aldılar. En son bir gönce görüşmüştüm. Oğlumla sürekli görüşürdüm. Kuzum beni habersiz bırakmazdı. Dün televizyonda patlama olduğunu öğrendikten sonra kuzuma ulaşmaya çalıştım ancak ulaşamadım. O sırada kuzumda şehit olmuş. Yaktılar beni. Onlarda yansınlar" dedi.
Şehit Ali Öztaş'ın çocukluk arkadaşı Ümit Sezer ise, Öztaş'ın askerliğinin bitmesine 73 gün kaldığını belirterek, "Düğün yaparak gönderdik. Şehit oldu" diye konuştu.
Baba Mehmet Öztaş ile şehidin 2 kardeşi de haberi aldıktan sonra Ankara'ya gitti.
Şehit Ali Öztaş'ın cenazesi, DNA testinden sonra aileye teslim edilecek. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...