Tgrt Haber
11 Mart 2016 10:44

'Kabadayı' tartışması kanlı bitti, 1 ölü

Beyoğlu Sütlüce’de bir restoranda yemek yiyen şahıslar arasında çıkan 'hangimiz daha kabadayı' tartışmasında 1 kişi hayatını kaybetti.

'Kabadayı' tartışması kanlı bitti, 1 ölü
İstanbul, silahlı kavga

İstanbul Sütlüce'de bir restoranda yemek yiyen şahıslar arasında iddiaya göre, 'hangimiz daha kabadayı' tartışması çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine şahıslar silahlara sarıldı. Yaşanan silahlı kavgada B.Ü., Kemal Tozer'i göğsünden vurarak öldürdü. Silahlı kavga sonrası Y. U ve B.Ü de ayağından yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Yaşanan silahlı çatışma anı ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, Kemal Tozer, ayağa kalkarak silahına sarılıyor. Tozer, defalarca ateş ederken, yaralı B.Ü yerde sürünerek elinde silahla ateş etmeye çalışıyor. Daha sonra araya vatandaşlar giriyor. Olayla ilgili polisin çalışması devam ediyor. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...