Tgrt Haber
12 Mart 2016 09:21

Uyuşturucu tacirlerine operasyon

Pendik'te üniversite öğrencilerine uyuşturucu madde satmak için harekete geçen 2 şüpheli, narkotik köpeği “Vadi”nin de katıldığı operasyon sonucu jandarma tarafından kıskıvrak yakalandı. Operasyon anı ise jandarma kamerası tarafından kaydedildi.

Uyuşturucu tacirlerine operasyon
narkotik köpeği, pendik, uyuşturucu, vadi

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, İstanbul’a getirilen uyuşturucu maddenin, Pendik Kurtdoğmuş Mahallesinde bulunan çadırlar bölgesinde 2 şüpheli, tarafından başta üniversite öğrencilerine olmak üzere İstanbul geneline satışının yapılacağı bilgisi üzerine harekete geçti. Alınan bilgi üzerine, İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince satışa hazır uyuşturucu maddenin ele geçirilmesi maksadıyla, Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan alınan arama kararına istinaden belirlenen adrese narkotik köpeği “Vadi”nin de katılımıyla operasyon düzenledi. Operasyonda toprağa gömülmüş vaziyette 1100 gram Kubar Esrar olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde ele geçirildi. Şüpheliler ise adliyeye sevk edildi. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...