Tgrt Haber
13 Mart 2016 07:49

Okula el yapımı bombayla saldırı

Batman’da kimliği belirsiz kişi veya kişiler bir Okulu benzinle yakmak istedi. Okulun gece bekçisi tarafından fark edildiklerini anlayınca bu kez el yapımı patlayıcı attılar. Yapılan saldırı sonucunda şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken okulda hasar meydana geldi.

Okula el yapımı bombayla saldırı
batman,okul,saldırı,

Edinilen bilgilere göre, olay Batman Petrol Mahallesi’nde bulunan Anadolu Lisesi okulunda meydana geldi. Petrol Anadolu Lisesine giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler önce okulun kapı girişine şişe içinde getirdikleri benzinleri döktüler. Okulun gece bekçisi şahısları fark edince şahıslar kendileriyle getirdikleri iki adet el yapımı patlayıcı (EYP) attılar. İki bomba Büyük bir gürültüyle patladı. Patlamada şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, patlamanın şiddetiyle okulun bazı camları kırıldı. Saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişiler ise olay yerinden kaçarak izlerini kaybetti. Patlamanın ardından okula çok sayıda Jandarma Özel Harekat ve Terörle Mücadele Şube ekipleri sevk edildi. Patlamanın ardından Okulun Önünde güvenlik önlemi alan polis ekipleri el yapımı patlayıcıyı atan kişi ya da kişilerin peşine düştü.Okula gelen olay yeri inceleme ekipleri ise patlayıcı ile ilgili delil topladı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...