Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Mart 2016 15:52

Hataylı şehit Hidayet Atmış'ın baba ocağına ateş düştü

Mardin’in Nusaybin ilçesinde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Özel Harekat Uzman Çavuş Hidayet Atmış’ın Hatay’daki baba evine ateş düştü.

Hataylı şehit Hidayet Atmış'ın baba ocağına ateş düştü
hatay, şehit,

Jandarma Özel Harekat Uzman Çavuş Hidayet Atmış (37), Mardin’in Nusaybin ilçesinde devam eden operasyonlar kapsamında güvenlik güçleriyle PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit oldu. Askeri yetkililer, Hatay’ın Kırıkhan ilçesi Kodallı Mahallesi’nde oturan ailesine acı haberi öğle saatlerinde verdi. Baba Hacı ve anne Meryem Atmış acı haber üzerine gözyaşlarına boğuldu. Şehidin eşi Meryem Atmış da sinir krizi geçirdi. Acılı aileyi komşuları ve yakınları sakinleştirmeye çalıştı. Atmış ailesinin, İbrahim Atmış’ı (18) 2005 yılında kanserden, İsmail Atmış’ı (22) ise 2014 yılında trafik kazasında kaybettiği öğrenildi. Hayatta kalan 5 kardeşin en büyüğü Hidayet Atmış’ı da şehit veren Atmış ailesi, acı haber üzerine adeta yıkıldı. Şehidin baba ocağına Türk bayrakları asıldı. 3 çocuk babası şehit Hidayet Atmış, Kırıkhan ilçesinde toprağa verilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...