Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Mart 2016 15:42

Kahraman şoföre para ödülü

Kızılay'daki terör saldırısında yaralanmasına rağmen patlamadan etkilenen başka bir otobüsteki yolcuların tahliyesini sağlayan otobüs şoförü Yılmaz, çalıştığı EGO ve üyesi olduğu Öz Taşıma-İş Sendikasınca ödüllendirildi.

Kahraman şoföre para ödülü
kahraman şoför,

Ankara Kızılay'da 13 Mart'ta gerçekleştirilen terör saldırısında yaralanan EGO otobüsü şoförü Necati Yılmaz, Ufuk Üniversitesi Dr. Rıdvan Ege Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından evinde istirahatini sürdürüyor.

Raporlu olduğu sürenin sona ermesiyle 5 Nisan'da tekrar direksiyon başına geçecek Yılmaz, EGO Genel Müdürlüğünün kendisine verdiği ikramiyeyle biraz da olsa moral buldu.

EGO'nun ardından üyesi olduğu Öz Taşıma-İş Sendikası da otobüs şoförü Yılmaz'ın kahramanlığını karşılıksız bırakmadı. Genel Başkan Mustafa Toruntay başkanlığında toplanan sendika yönetimi, aldığı kararla Yılmaz'a iki maaşı tutarında ödül verdi.

Kızılay Güvenpark yakınında 13 Mart 2016'da bomba yüklü araç kullanılarak terör saldırısı gerçekleştirilmişti. Patlamanın etkisiyle yanan ve kullanılamaz hale gelen EGO otobüsünün şoförü Necati Yılmaz da olayda yaralanmıştı. Hissettiği acıyı umursamayan Yılmaz, patlamadan etkilenen başka bir otobüsteki yolcuların tahliyesini sağlamıştı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...