Tgrt Haber
01 Nisan 2016 11:17

Başbakan Davutoğlu'ndan 4.5G paylaşımı

Türkiye'nin 4.5G'ye geçmesinin ardından Başbakan Ahmet Davutoğlu twitter hesbaından paylaşımda bulundu

Başbakan Davutoğlu'ndan 4.5G paylaşımı
ahmet davutoğlu, 4.5g

Yüksek mobil internet hızı ile fazla data kapasitesi sunan 4,5G teknolojisi, bu gece yarısı itibarıyla Türkiye'de de kullanılmayabaşlandı.
Türkiye, 1991'de 1G teknolojisiyle araç telefonları aracılığıyla tanışırken, interneti 1993'te, cep telefonu ile görüşme, veri aktarımı ve SMS gönderimine olanak sağlayan 2G'yi ise 1994'te kullanmaya başladı. Sesin yanında datanın da önem kazanmasıyla 2009 itibarıyla 3G'ye geçen Türkiye, bu gece yarısı mobil cihazlarda internet hızını 10 kat artıracak 4,5G teknolojisi ile tanıştı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Türkiye'nin 4,5G'ye geçişinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Davutoğlu, sosyal medya hesabı Twitter'dan, Türkiye'nin 4,5G'ye geçmesi ile ilgili paylaşımda bulunarak, "Artık iletişim daha hızlı. 4.5 G ülkemize hayırlı olsun." ifadesini kullandı.

Başbakan Davutoğlu'ndan 4.5G paylaşımı

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...