Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 Nisan 2016 10:23

Kayserili şehit yaralandıktan sonra görevine dönmüş

Şırnak'ta şehit düşen polis memuru 28 yaşındaki Hüseyin Danacı'nın, 3 ay önce yaralandığı 1 ay önce ise yeniden görevine döndüğü öğrenildi.

Kayserili şehit yaralandıktan sonra görevine dönmüş
şehit,şırnak,polis memuru,

Şırnak'ta PKK'lı teröristlerin zırhlı araca yönelik düzenlediği roketatarlı saldırıda şehit olan polis memuru 28 yaşındaki Hüseyin Danacı'nın baba evine ateş düştü.
Merkez Kocasinan İlçesine bağlı Zümrüt Mahallesi Zümrüt Sitesi C Blok'ta oturan Danacı ailesine, oğulları Hüseyin Danacı'nın şehit olduğu haberini Kayseri Emniyet Müdürlüğü yetkilileri verdi.
Acı haberi alan 58 yaşındaki baba Yılmaz ile anne Rasime Danacı gözyaşlarına boğulurken, sağlık ekipleri de hazır bekletildi. Danacı ailesinin yakınları ve komşuları şehidin evine akın etti. Eve Türk Bayrağı asıldı.

YARALANDI GÖREVİNE DÖNDÜ
Şehit Hüseyin Danacı'nın 3 ay önce düzenlenen operasyonlar sırasında koluna isabet eden roket parçası nedeniyle yaralandığı ve 2 ay tedavi gördüğü belirtildi. Tedavisinin ardından 28 gün önce Şırnak'ta görevine yeniden başlayan Hüseyin Danacı'nın ağabeyi Fazlı Danacı'nın da Van'da polis memuru olduğu belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...