Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Mart 2014 19:47

40 kadın AK Parti mitinginde fenalaştı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Tekirdağ mitinginde yaklaşık 40 kadın fenalaştı.

40 kadın AK Parti mitinginde fenalaştı
başbakan erdoğan, tekirdağ, Ali Yerlikaya, miting, kadınlar, baygınlık geçirdi, GÜNCEL haberleri, GÜNCEL,

Tekirdağ'da valiliği ziyaret eden Başbakan Erdoğan'ı, Vali Ali Yerlikaya karşıladı. Erdoğan, basına kapalı gerçekleştirilen ziyaretin ardından, mitingin yapılacağı dolgu sahil alanına geçti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı miting alanında binlerce vatandaş coşkuyla karşıladı.
AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur, AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yel, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun konuşmaların ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan vatandaşlara hitap etti. Erdoğan'ın konuşma yaptığı sırada yaklaşık 40 kadın fenalaştı. Miting alanında hazır bekleyen acil sağlık ekipleri, baygınlık geçiren ve fenalaşan vatandaşlara anında müdahale etti. Başbakan Erdoğan, mitingin ardından eşi Emine Erdoğan, bakanlar, milletvekilleri ve başkan adayları ile birlikte Tekirdağspor atkısı ve kırmızı karanfil dağıttı. Erdoğan daha sonra miting için Tekirdağ'dan helikopterle Silivri'ye gitti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...