Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Eylül 2016 14:45

İhlas Ev Aletleri ZÜCHEX Fuarı’nda

Türkiye’de ilklerin öncüsü olan ürettiği ürünlerle 50’ye yakın ülkeye ihracat yapan İhlas Ev Aletleri, küçük ev aletleri ve züccaciye sektöründe klasik hale gelen Züchex Fuarı’nda yerini aldı. 22-25 Eylül tarihleri arasında Tüyap Fuar merkezinde düzenlenecek fuara sektörün önde gelen bütün markaları katılıyor.

İhlas Ev Aletleri ZÜCHEX Fuarı’nda
İhlas Ev Aletleri ZÜCHEX Fuarı

Dünyanın dört bir yanında düzenlenen ihtisas fuarlarına katılarak güçlü çözüm ortaklıkları kuran İhlas Ev Aletleri, bu yolla ticari bağlantılarını artırarak her geçen gün gücüne güç katmaya devam ediyor. Yurt içi fuarlarına da katılmayı ihmal etmeyen İhlas Ev Aletleri, züccaciye ve küçük ev aletleri sektörünün öncü fuar organizasyonu olan Züchex’e de katılıyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan İhlas Ev Aletleri Genel Müdürü Dr. Ömer Kamber; “Yaşadığımız ortamların havasını değiştirerek daha yaşanabilir hale getirme ve sağlıklı içme suyu üretme konusunda insanlara faydalı ürünler sunan İhlas Ev Aletleri, gerek yurt içi gerekse yurt dışında çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye’de küçük ev aletleri sektörüne farklı segmentler getiren, kullanım kolaylığı ve ürün çeşitliliği anlamında tüketiciye geniş seçenekler sunarak Türkiye’nin ilklerinden olan İhlas Ev Aletleri, bu farklılığını şimdi fuar aracılığı ile tüketicisinin beğenisine sunuyor” dedi.” Dr. Kamber, Züchex Fuarı’nın tüketici için farklılıkları ve yenilikleri görme anlamında bir fırsat olduğunu vurgulayarak, kendilerinin de gerek yurt içi gerekse yurt dışından gelen üretici ve girişimcilerle görüşme imkanı yakalayacaklarını belirtti.
İhlas Ev Aletleri ZÜCHEX Fuarı’nda

Dr. Kamber, özellikle Tübitak desteğiyle yaptıkları ar-ge yatırımının sonuçları olan son teknoloji su arıtma cihazları ve temizlik robotlarını bu fuarda sergileyeceklerini söyledi.
Beylikdüzü Tüyap Fuar merkezinde 12.Holde tasarım ödüllü çok özel ürünlerini test etmek için özel kullanıcıları standlarında ağırlamaktan büyük memnuniyet duyacaklarını ifade etti.
İhlas Ev Aletleri ZÜCHEX Fuarı’nda

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...