Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Nisan 2014 21:39

Kemal Kılıçdaroğlu saldırgandan şikayetçi olacak mı

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Meclis'te kendisine yumruklu saldırıda bulunan kişi hakkında şikayetçi olup olmayacağı sorusuna, 'Bir bakmam lazım önce. Olayın ayrıntılarını bir öğrenelim' yanıtını verdi.

Kemal Kılıçdaroğlu saldırgandan şikayetçi olacak mı
CHP, meclis, Ecder Özdemir, ertuğrul günay, GÜNCEL haberleri, GÜNCEL,

Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantısının ardından saat 19.00'a kadar çalışmalarını Meclis'teki makamından yürüttü. Çok sayıda CHP milletvekili ve partililer Kılıçdaroğlu'na geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Kemal Kılıçdaroğlu'nun ziyaretçileri arasında Bağımsız İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay da vardı. Kılıçdaroğlu, Meclis'ten ayrılırken, gazetecilerin, "şikayetçi olacak mısınız?" sorusuna, "Bir bakmam lazım önce. Olayın ayrıntılarını bir öğrenelim" yanıtını verdi.
"Profesyonelce bir saldırı ile karşı karşıyayız"
Öte yandan Meclis'te gazetecilerin, sorularını yanıtlayan CHP Sivas Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Malik Ecder Özdemir, saldırganın Meclis'e girişinden itibaren kamera kayıtlarını izlediklerini söyledi. Kamera kayıtlarına göre, söz konusu saldırganın saat 10.30'da Meclis'e giriş yaptığını belirten Özdemir, "Polis, güvenlik kapısında bu kişinin cebinde yalnızca 4 lira bozuk para olduğunu söyledi ancak biz kamera kayıtlarında bozuk paranın yanında cep telefonuna benzer kalıplı bir şey daha gördük" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...