Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Nisan 2014 17:52

Meteoroloji'den kritik uyarı, dikkat yağış geliyor

Eskişehir Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü yetkilileri, cuma günü sahalarında bulunan Eskişehir, Bursa, Bilecik ve Kütahya'da sağanak yağış görülebileceğini bildirdi.

Meteoroloji'den kritik uyarı, dikkat yağış geliyor
Eskişehir Meteoroloji, bursa, Bilecik Kütahya, sağanak yağış, Genel olaylar haberleri, Genel olaylar,

Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan Eskişehir Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü görevli Meteoroloji Uzmanı Belgin Tarınç, cuma günü bölgelerinde bulunan illerde hava sıcaklıklarının 3 ila 5 derece düşmesiyle birlikte görülecek sağanak yağışların pazar gününe kadar devam edeceğini kaydetti. Tarınç, "Bölgemizde hava sıcaklıkları 21 derece civarında seyrederken, sıcaklıkların cuma günü 16 dereceye kadar düşmesi bekleniyor. Cuma günü bölgemiz genelinde sağanak yağışların başlayacağı ve yağışların cumartesi günü de hafif şekilde devam edeceği tahmin ediliyor. Ayrıca bölgeyi, cuma ve cumartesi günü Güney Batı yönünden orta, zaman zaman da kuvvetli rüzgarların etkisi altına alması bekleniyor" dedi. Tarınç, pazartesi gününden itibaren yağışların yeniden başlayacağını tahmin ettiklerini de sözlerine ekledi.
ESKİŞEHİR'İN 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ
PERŞEMBE: Parçalı bulutlu geçecek. Rüzgar: Güney ve Batı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esecek. Hava sıcaklıkları 5 ila 21 derece arasında seyredecek.
CUMA: Parçalı bulutlu ve sağanak yağışlı geçecek. Rüzgar: Güney ve Batı yönlerden orta kuvvette zaman zaman kuvvetlice esecek. Hava sıcaklıkları 6 ila 16 derece arasında seyredecek.
CUMARTESİ: Parçalı bulutlu ve mevzi sağanak yağışlı geçecek. Rüzgar: Güney ve Batı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esecek. Hava sıcaklıkları 3 ila 16 derece arasında seyredecek.
PAZAR: Parçalı bulutlu geçecek. Rüzgar: Değişik yönlerden hafif olarak esecek. Hava sıcaklıkları 4 ila 18 derece arasında seyredecek.
PAZARTESİ: Parçalı bulutlu ve hafif sağanak yağışlı geçecek. Rüzgar: Kuzey ve Batı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esecek. Hava sıcaklıkları 4 ila 17 derece arasında seyredecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...