Tgrt Haber
10 Nisan 2014 20:38

Bakan Müezzinoğlu'ndan Tam Gün yasası açıklaması

Sağlık Bakanı Mehmet Müzzinoğlu, Anayasa Mahkemesi'nin ‘Tam Gün' yasası olarak bilinen düzenlemedeki ‘Tıp fakültelerindeki öğretim üyelerinin muayenehanelerinin kapatılmasını' öngören hükümlerin yürürlüğünün durdurmasına ilişkin açıklama yaptı.

Bakan Müezzinoğlu'ndan Tam Gün yasası açıklaması
sağlık bakanı, Mehmet Müzzinoğlu, anayasa mahkemesi, İç Politika haberleri, İç Politika,

Muğla'nın Ortaca ilçesine 5. Haseki Ulusal Tıp Kongresine katılmak için gelen Sağlık Bakanı Mehmet Müzzinoğlu, Dalaman Havalimanı çıkışında gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Anayasa Mahkemesi'nin ‘Tıp fakültelerindeki öğretim üyelerinin muayenehanelerinin kapatılmasını' öngören hükümlerin yürürlüğünün durdurmasına ilişkin kararını değerlendiren Müzzinoğlu, “Yalnız muayenehanelerin kapatılmasıyla ilgili 34 aylık sürre konusunda onun yürütmesini durdurdu. Diğer bütünü hakkında herhangi bir sıkıntılı süreç yok. Bundan sonra genelini görüştükten sonraki karar sürecini bekleyeceğiz. Bizim yasal düzenlememiz ile ilgili 18 Nisan'da muayenehanelerin kapatılma süreciyle ilgili kısım dışında diğer bütünde bir sıkıntımız yok. O süreçte diğer düzenlemelerimiz devreye girdiğine göre o süreci de bekleyeceğiz” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...