Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Nisan 2014 10:26

Bir astsubay daha şehit oldu

Bir astsubayı şehit eden zanlının yakalanması için başlatılan operasyonda, aynı kişi tarafından açılan ateş sonucu bir astsubay daha şehit oldu.

Bir astsubay daha şehit oldu
Çanakkale, biga ilçesi, sarnıç köyü, aile içi şiddet olayı, astsubay şehit, astsubay,Bir astsubay daha şehit oldu

Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Sarnıç köyünde aile içi şiddet olayına müdahale sırasında astsubayı şehit eden zanlının yakalanması için başlatılan operasyonda, aynı kişi tarafından pompalı tüfekle açılan ateş sonucu bir astsubay daha şehit oldu. Alınan bilgiye göre, Sarnıç köyünde dün gece meydana gelen olayda Jandarma Başçavuş İlhan Yıldız'ı şehit eden ve akli dengesi yerinde olmadığı öne sürülen Yakup A'nın yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldı. Bunun üzerine Jandarma Başçavuş Ömer Yanar, beraberindeki timle Sarnıç köyü kırsalında operasyona çıktı. Köy yakınlarındaki kırsalda zanlının izini bulan Yanar, bu kişinin pompalı tüfekle ateş açması sonucu şehit oldu. Yanar'ın cenazesi, Biga Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayın ardından tekrar kaçan Yakup A'nın yakalanması için bölgeye jandarma özel harekat timi gönderildi.
Jandarmaya, Sarnıç köyünde yaşayan Yakup A'nın, eşi Hatice A'ya şiddet uyguladığı ihbarı yapılmış, bunun üzerine köye giden ekipten Jandarma Başçavuş İlhan Yıldız, aileyle görüşerek kavga eden tarafları sakinleştirmeye çalışmıştı. Evde bulunan ve akli dengesinin yerinde olmadığı iddia edilen Yakup A. pompalı tüfekle rastgele ateş etmeye başlamış, tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği astsubay Yıldız, olay yerinde şehit olmuştu. Olayın ardından kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlatılmıştı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...