Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 May 2014 10:39

İbrahim Tatlıses'i kahreden haber

İbrahim Tatlıses'in yeğeni olduğu belirtilen Yusuf Tatlı, girdiği DSİ'ye bağlı sulama kanalında boğularak hayatını kaybetti.

İbrahim Tatlıses'i kahreden haber
ibrahim tatlıses, İbrahim Tatlıses'in yeğeni öldü, tatlıses'in yeğeni boğuldu, yusuf tatlı

Bisikletle ile gezintiye çıkan 14 yaşındaki Yusuf Tatlı ve bir arkadaşı Şanlıurfa-Mardin yolu üzerinde bulunan sulama kanalına girdi. Saat 13.00 sıralarında meydana gelen olayda Tatlı'nın arkadaşı kendi çabaları ile kanaldan kurtulmayı başardı. Ancak Tatlıses'in yeğeni olduğu belirtilen Yusuf Tatlı gözlerden kayboldu. Kısa sürede ihbar üzerine olay yerine sualtı polisi, ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sualtı polisinin yaklaşık yarım saatlik çalışması sonucu Tatlı'nın cansız bedenine ulaşıldı. Elbiseleri ile sudan çıkarılan Tatlı'nın cesedi otopsi yapılmak üzere Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı. Öte yandan sulama kanallarında yılda yaklaşık 100 kişi can veriyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...