Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 May 2014 11:11

Otomobilden yarım milyonluk tarla parasını çaldılar

Sattıkları tarladan aldıkları 490 bin TL'yi arabanın bagajına koyup namaza giden iki kardeş döndüklerinde paranın çalındığını gördü.

Otomobilden yarım milyonluk tarla parasını çaldılar
bursa hırsızlık, namaza gittiler para çalındı, çalıntı para,

Osmangazi ilçesinde Kamil (66) ve Emin Ayar (53) kardeşler, bin 571 metrekarelik tarlalarının satışından 490 bin lira alarak otomobille Osmangazi ilçesi İnkaya Mahallesi'ndeki evlerinin yanına geldi.Aracı park eden kardeşler, parayı bagajda bırakıp namaz kılmak için camiye gitmek üzere buradan ayrıldı.Bir süre sonra otomobilin sol ön camının kırılmış olduğunu fark eden komşuları, camiye giderek Kamil ve Emin Ayar'a haber verdi.Araca bıraktıkları paraların yerinde olmadığını gören kardeşler, polisten yardım istedi.Polis ekiplerinin yaptığı incelemede, cam kırıldıktan sonra açılan bagajdaki paraların çalındığı belirlendi.Kamil Ayar, şüphelilerin 3 kişi olduğunu öğrendiğini bildirdi. Zanlıların olay yerinden ayrıldığı otomobilin plakasının, komşuları tarafından alındığını anlatan Ayar, paralarının kısa sürede bulunmasını umduğunu ifade etti.Polis, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...