Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Haziran 2014 14:49

Feyzioğlu, Cumhurbaşkanı adayı olacak mı?

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, kendisine cumhurbaşkanı adaylığı teklifi gelmediğini, bu konuda spekülasyon yapmanın çok doğru olmadığını söyledi. Feyzioğlu, "Ancak bana böyle teveccühte bulunulmasını meslektaşlarım adına onurla ve gururla yaşıyorum" dedi.

Feyzioğlu, Cumhurbaşkanı adayı olacak mı?
metin feyzioğlu,cumhurbaşkanı,adaylık,barolar birliği başkanı,GÜNCEL,GÜNCEL haberleri,

Kırklareli ve Edirne ziyaretlerinin ardından Edirne'nin Uzunköprü ilçesine gelen Feyzioğlu, burada avukatlar ve Belediye Başkanı Enis İşbilen ile bir araya geldi.Uzunköprü Hükümet Konağı Avukatlar Odası’nda konuşan Feyzioğlu, şu ana kadar kendisine hiçbir siyasi partiden cumhurbaşkanlığı teklifi gelmediğini ve bu konuda spekülasyon yapmanın doğru olmayacağını belirtti. Feyzioğlu, "Ancak bana böyle teveccühte bulunulmasını meslektaşlarım adına onurla ve gururla karşılıyorum. Bu teveccüh siyaseti yönetenlerin, insanları yüzdelere ayırdığı, mezheplere, etnik kökenlerine göre farklı tavırlar aldığı, siyasi düşüncesine göre benden senden dediği, ayırdığı, cadı avları başlattığı toplumda bizim birleştirici bir dil kullandığımızdan kaynaklanıyor.Bu teveccühü ben mutlulukla ve onurla karşılıyorum. Meslektaşlarım adına kabul ediyorum. Biz bu yola siyasi partinin değil hukukun üstün olacağı anlayışla yola çıkmıştık. Dolayısıyla hukukun siyasetini yapıyoruz. Bunda da başarılı olmuşuz. Açıkçası aynı cümleye bütün siyasi partilerin üst yönetimlerinden en sert saldırıların gelmesi de doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Demek ki siyaseti profesyonelce yapanlar karşısında biz, gerçekten halkın, insanların gerçek sorunlarına uzanabilmişiz, onları kucaklayabilmişiz ve onları hukuk çerçevesinde dile getirebilmişiz" diye konuştu.Feyzioğlu, Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen'i makamında ziyaret ettikten sonra ilçeden ayrıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...