Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Haziran 2014 16:52

Kaybolan işçinin cansız bedeni bulundu

Sakarya'nın Geyve ilçesinde meydana gelen sel felaketinden kötü haber geldi. Sel sularına kapılarak kaybolan 22 yaşındaki Taner Yaman'ın cansız bedenini kardeşi şans eseri buldu.

Kaybolan işçinin cansız bedeni bulundu
sakarya geyve, sel felaketi, kaybolan işçi, sel suları, taner yaman

Burhaniye köyünde tavuk çiftliğinde sel sularına kapılarak kaybolan ve 4 gün sonra bulunan 22 yaşındaki Taner Yaman'ı ise kardeşi Tuncay Yaman'ın bulduğu belirlendi. Doğantepe barajının civarından ayrılamayan ağabeyi Tuncay Yaman "Çamurun içinde balon gibi şişmiş bir şey gördüm. Girip araştırdım. Kardeşimin cesediyle karşılaştım." dedi. Genç isçi bugün toprağa verilecek.
ON BİNLERCE KÜÇÜKBAŞ HAYVAN TELEF OLDU
Geçtiğimiz hafta yağan şiddetli yağışın Karaçay Deresi'ni basmasıyla sel sularının bastığı ve bir işçinin hayatını kaybettiği Geyve ilçesinin Burhaniye Köyü'nde binlerce küçükbaş hayvan telef oldu. Sakarya'da etkili olan sağanak yağış sonrasında tavuk çiftliği yüksek kesimlerden gelen sel sularının altında kalmıştı. Yaklaşık bir metreyi bulan sel suları çiftlikte bulunan 22 yaşındaki Taner Yaman'ı da sürüklemişti.
Sel baskınının ardından çiftlikten Karaçay Deresine sürüklenen 10 bin tavuk ölüsünün çevreye zarar vermemesi için çiftlik işletmecileri dün ve bugün 45 çalışan ile Karaçay Deresi'nde temizliğe başladı. Çiftlik işleten Karaçam Grup Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Yamanoğlu gazetecilere yaptığı açıklamada, sel sularına kapılan genç işçinin cansız bedeninin bulunmasından sonra telef olan tavukların toplanmasına başladıklarını söyledi. Bursa'dan gelen tavuk firması gözetiminde 45 işçi ile yapılan çalışmada ekiplerin dere yatağına sürüklenen tavukları tek tek toplayarak poşetlere doldurduktan sonra gömerek imha edeceklerini söyledi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...