Tgrt Haber
18 Haziran 2014 19:29

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e özel Türkiye haritası

Cumhurbaşkanlığı süresince 81 ili gezen ilk Cumhurbaşkanı ünvanına sahip olan Abdullah Gül'e, Kırklareli'de özel Türkiye haritası hediye edildi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e özel Türkiye haritası
cumhurbaşkanı, abdullah gül, özel harita,

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, çıktığı yurt gezisi kapsamında Kırklareli'de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ve Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç'ı ziyaret eden Cumhurbaşkanı Gül, daha sonra iş adamları, siyasetçiler ve ilin önde gelenleriyle yemekte bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Gül, yemekten önce bütün illeri gezen ilk cumhurbaşkanı olması sebebiyle kendisi için hazırlatılan dev Türkiye haritasını imzaladı. Haritadaki illerin üzerinde Gül'ün ziyaret ettiği tarihler bulunurken, İstanbul ve Ankara'da ise Cumhurbaşkanlığı forsu yer aldı. 81 ilin tamamını ziyaret eden Cumhurbaşkanı Gül'ün ziyaretlerine ilk olarak 11 Eylül 2007 tarihinde Van ile başladığı, 18 Haziran 2014 tarihinde Kırklareli'de tamamladığı kaydedildi. Cumhurbaşkanı Gül, haritada başkent Ankara'nın üzerine imza attı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...