Tgrt Haber
03 Temmuz 2014 19:36

Ekmeleddin İhsanoğlu'ndan zafer işareti

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, bugün Abdullah Gül ile görüşmek için Tarabya Köşkü'ne gitti. İhsanoğlu çıkışta gazetecilere zafer işareti yaptı.

Ekmeleddin İhsanoğlu'ndan zafer işareti
ekmeleddin ihsanoğlu, abdullah gül, tarabya köşkü,

Çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'le görüştü. Tarabya Köşkü'nde yaklaşık 50 dakika süren görüşmenin ardından İhsanoğlu çıkışta kısa bir açıklama yaptı. Açıklamanın ardından aracına binen İhsanoğlu camı açarak zafer işareti yaptı. İhsanoğlu bir süre bu şekilde poz vererek Tarabya Köşkü'nden ayrıldı.
"UMUTLU VE MUTLU AYRILIYORUM"
Cumhurbaşkanı Gül'le çok verimli bir görüşme yaptıklarını belirten İhsanoğlu, "Sayın Cumhurbaşkanıyla olan dostluğumuz, hukukumuz çok eskiye dayanır. Kendisi çok tecrübeli bir devlet adamı. Cumhurbaşkanlığı döneminde çok önemli tecrübeler kazandı. Kendilerinde bir nezaket ziyaretinde bulundum. Ayrıca ülkemizin değişik meseleleriyle ilgili görüş teatisinde bulunduk. Özellikle dış meselelerle ilgili, etrafımızda olan bitenlerle ilgili faydalı bir görüşme yaptık. Bu görüşme çok olumlu bir şekilde gelişti. Ben bu görüşmeden çok umutlu ve mutlu ayrılıyorum"diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...