Tgrt Haber
07 Temmuz 2014 12:57

Tanker otomobili biçti, 3 ölü

Konya'da tanker ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Tanker otomobili biçti, 3 ölü
konya, trafik kazası, tanker,

Kaza sonrası olay yerine toplanan vatandaşlar karayolunu TIR'la trafiğe kapattı. Jandarma, yolu kapattıkları için kendilerine tepki gösteren bir sürücüyü linç etmek isteyen kalabalığı havaya ateş ederek durdurmaya çalıştı.  Kaza, saat 08.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi İsmil Mahallesi Konya Karapınar karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İsmil kavşağında çimento tankeri ile otomobilin çarpışması sonucu ilk belirlemelere göre 3 kişi olay yerinde hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Kazanın ardından olay yerinde toplanan mahalle sakinleri, karayolunu tedbir alınmadığı için TIR'la trafiğe kapattı. Bunun üzerine olay yerine jandarma ve polis sevk edildi. Polis ve jandarmaya zorluk çıkaran vatandaşlar, kendilerine yolu açmaları için tepki gösteren bir sürücüyü de linç etmek istedi. Çıkan arbede üzerine jandarma havaya uyarı ateşi açarak, kalabalığı dağıtmaya çalıştı. Vatandaşların halen karayolunu kapalı tuttuğu ve olay yerindeki gerginliğin sürdüğü bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...