Tgrt Haber
11 Temmuz 2014 11:06

Denizli'de patlama, 1 ölü, 36 yaralı

Denizli'de Bayramyeri Meydanı'ndaki 5 katlı binanın birinci katında meydana gelen patlamada 1 kişinin öldüğü, 36 kişinin yaralandığı bildirildi.

Denizli'de patlama, 1 ölü, 36 yaralı
denizli, bayramyeri meydanı, doğalgaz patlaması,

Denizli'de bir binanın zemin katındaki ekmek fırınında patlama meydana geldi. Bayramyeri Meydanı'ndaki yedi katlı binanın zemin katında faaliyet gösteren ekmek fırınında 09.15 sıralarında patlama yaşandı. Bunun üzerine Denizli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, çok sayıda ambulans ve AFAD ekipleri bölgeye sevk edildi. Patlamanın şiddetiyle binadaki bazı duvarların yıkıldığı, çevredeki binalarda ve otobüs duraklarında hasar oluştuğu görüldü. Patlamanın ardından itfaiye ve AFAD ekipleri tarafından olay yerinde yapılan çalışmada kimliği henüz belirlenemeyen bir kadının cesedine ulaşıldı. Denizli Valisi Abdülkadir Demir de patlamada 1 kişinin öldüğünü bildirdi.
AFAD'dan yapılan açıklamaya göre, Bayramyeri Meydanı'ndaki 7 katlı binanın zemin katında faaliyet gösteren unlu mamul üretim tesisinin bodrumunda, ilk belirlemelere göre sanayi tüpünden kaynaklanan gaz sıkışması sonucu patlama meydana geldi. Olay yerine AFAD koordinasyonunda Denizli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünden 7 kişiyle itfaiye ekipleri ve ambulans sevk edildi.  
Patlamada 1 kişi hayatını kaybetti, 3'ü ağır olmak üzere 36 kişi yaralandı. 36 yaralının 20'si ambulanslarla hastaneye sevk edilirken, 16'sı ayakta tedavi olmak üzere Denizli Devlet Hastanesine başvurdu. Ağır yaralılardan birinin hamile bir kadın olduğu belirlendi. Vücudunda yüzde 50 yanık tespit edilen hamile kadının tedavisine, hastanenin yoğun bakım ünitesinde devam ediliyor. Üst katları kullanılmayan binada medyana gelen patlamanın etkisiyle çevre binalarda da hasar oluştu. AFAD'ın koordinasyonunda itfaiye ekipleri ve güvenlik güçlerinin olay yerindeki incelemeleri devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...