Tgrt Haber
11 Temmuz 2014 16:25

Bu insanlık ayıbına Melih Gökçek isyan etti

Ulus'ta bulunan Hacı Bayram Cami'nin yanına kurulan iftar çadırında büyük insanlık ayıbı yaşandı. Melih Gökçek de duruma kayıtsız kalmadı.

Bu insanlık ayıbına Melih Gökçek isyan etti
ankara, iftar çadırında insanlık ayıbı, melih gökçek, melih gökçek isyan etti, eli sopalı adam,

Bir grup Suriyeliyi elinde sopayla bekleyen ve "Size içeri almam" diyen kişi büyük tepki çekti. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Twitter'dan isyan etti. Gökçek, Twitter'dan olaya tepki gösterdi ve Twitter'da şu satırları yazdı: "Bugün Hürriyet'te böyle bir fotoğrafla birlikte Suriyelilere reva görülen bir davranış çıktı. Bunu kabullenmek mümkün değil. Çok alçakça bir davranış şekli. Arkadaşlarıma talimat verdim ve derhal o çadırdan uzaklaştırılmasını istedim. Kamuoyunun bilgisine." Gökçek konuyla ilgili attığı son tweet'inde ise "Şu anda arkadaşlarımdan bilgi geldi. O kişinin belediye ile ilgisi yok. Mahalle sakini olduğu söyleniyor. Bulup emniyete teslim edeceğiz." sözlerini kaydetti. 
Bu insanlık ayıbına Melih Gökçek isyan etti 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...