Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 Temmuz 2014 19:50

Bodrum'da UFO görüldü iddiası

Muğla’nın Bodrum ilçesinde UFO meraklıları tarafından çekilen fotoğrafları ve görüntüleri inceleyen Sirius Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi yetkilileri, cismin UFO olduğunu iddia etti.

Bodrum'da UFO görüldü iddiası
bodrum, ufo, bodrum ufo,

Geçtiğimiz günlerde UFO olduğu iddia edilen cisimler görülen Bodrum’da yine benzer bir olay yaşandı. UFO meraklılarının sıklıkla gözlem yaptıkları Muğla’nın turistik ilçesi Bodrum’un yine dünya dışı varlıklara ev sahipliği yaptığı öne sürüldü. Sirius Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi tarafından servis edilen görüntülerde ve fotoğraflarda yer alan ışıklı cismin UFO olduğu iddia edildi. Son günlerde Bodrum ve çevresinden yoğun bir şekilde UFO ihbarları aldıklarını belirten merkez yetkilileri, “Bazıları tanıklarca fotoğraflanan ve filme alınan ve kurumumuz tarafından bu seri fotoğraflar ve videolar üzerinde özel filtre analizi ve programlarla yapılan her türlü piksel, gölge, ışık, kontrast, negatif ve değerlerin detaylı olarak incelenmesi ve analizleri sonucu fotoğraflanan ve filme alınan cisimlerin kesinlikle montaj olmadığı ve görüntülerde hiçbir oynama yapılmadığı tespit edilmiştir” dedi. Görüntülerdeki cisimlerin kesinlikle Venüs, Çin feneri, kuş, leke, balon, ışık yansıması, atmosferik fenomen veya yanılsama gibi açıklanabilir doğal fenomenler olmadığını belirlediklerini öne süren merkez yetkililerinin açıklaması şöyle: “Cisimlerin karakteristik özelliği; formu, yapısı, hızı, manevrası, sessiz olması ve yerçekimini etkisiz kılan biçimde havada asılı durup, daha sonra hızla ortadan kaybolmaları hiçbir şekilde bilinen konvansiyonel araçlarla ve teknolojilerle uyuşmamaktadır. Yapılan her türlü teknik ve bilimsel analizler sonucunda filme alınan ve fotoğraflanan cisimlerin UFO olduğu kesinlik kazanmıştır.” Bodrum’un Kale mevkiinde kayda alınan videoda, hızla hareket eden ışıklı bir cisim görülüyor. Cismi gören vatandaşların hayretler içinde kalmaları ise görüntülerdeki seslerden anlaşılabiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...