Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Ağustos 2014 18:40

İstanbul'da korkutan yangın!

İstanbul Sultanbeyli'de 3 katlı binanın zemin katında bulunan mobilya atölyesinde çıkan yangında biri bebek 5 kişi dumandan etkilendi.

İstanbul'da korkutan yangın!
istanbul,sultanbeyli,3 katlı bina yangın,

Edinilen bilgiye göre, Hamidiye Mahallesi Bulut Sokak içerisinde bulunan 3 katlı bir binanın zemin katında bulunan mobilya atölyesinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın sırasında binada bulunan ve aralarında bir de bebeğin bulunduğu 5 kişi dumandan etkilendi. Olay yerine gelen itfaiye erleri alevlere müdahale ederken sağlık ekipleri ise yaralılara müdahale etti. Sultanbeyli İtfaiyesi tarafından yapılan çalışmaların ardından yangın diğer binalara sıçramadan söndürüldü.
Öte yandan, hastaneye kaldırılan 5 kişinin durumlarının iyi olduğu ve binada oturan ailelerin tatilde olması nedeniyle olası bir facianın önlendiği ortaya çıktı. Olayın şokunu yaşayan vatandaşlar, “Dumanı görünce çıktık. Binadakileri çoğu Pazartesi gününe kadar tatile çıkmıştı. Yangının ise neden çıktığını bilmiyoruz” ded

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...