Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Ağustos 2014 10:56

Üniversite cinayeti, 'Sekretere bir günde 2 ev almış'

Öldürülen Doç. Celalettin Özdemir'in sevgilisi olduğu iddia edilen Asuman S.'ye bir günde 2 ev aldığı iddia edildi. Özdemir'in ailesi şikâyetçi oldu.

Üniversite cinayeti, 'Sekretere bir günde 2 ev almış'
konya, üniversite, cinayet, Sabah,Konya,Selçuk,Selçuk Üniversitesi

Konya Selçuk Üniversitesi'nde Prof. Dr. Ahmet Gülce tarafından odasında öldürülen Doç. Dr. Celalettin Özdemir'in öldürülmeden kısa bir süre önce cinayete neden olduğu iddia edilen Asuman S.'ye bir günde iki ayrı ev aldığı iddia edildi. Sabah gazetesinden Neslihan Keskin'in haberine göre, cinayet dosyasına verilen dilekçede yer alan iddialarda, Asuman S.'nin bu evleri kendi üzerine değil, boşandığı eczacı kalfası eşi F.S. ile annesinin üzerine kayıt ettirdiği yer aldı. Geçen 2 Haziran'da, Konya Selçuk Üniversitesi'nde Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölüm Başkanı 2 çocuk babası 53 yaşındaki Prof. Dr. Ahmet Gülce, Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi, 3 çocuk babası 42 yaşındaki Doç. Dr. Celalettin Özdemir'i, odasında boğazından bıçaklayarak öldürdü.
3 gün sonra ortaya çıkan cinayetin ardından Gülce tutuklandı. İki öğretim üyesiyle de ilişki yaşadığı öne sürülerek cinayetin nedeni olarak gösterilen fakülte sekreteri Asuman S. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Konya Adliyesi'nde soruşturulan cinayet dosyasına, Doç. Dr. Celalettin Özdemir'in ailesi şikâyet dilekçesi verdi. Aile , Doç. Dr. Celalettin Özdemir'in 4 daire ve bir arsasını 590 bin liraya, otomobilini 38 bin liraya, borsadaki hisse senetlerini ise 69 bin liraya sattığını ancak bu paraların nerede olduğunu bilmediklerini belirtti. Dilekçede Özdemir'in sevgilisi Asuman S.'ye bir günde iki ayrı ev aldığına yer verildi. Ayrıca Konya'dan alınan iki daireyi kendi üzerine değil, annesi ve boşandığı eşi F.S.'nin üzerine yaptığı da iddialar arasında yer aldı. Dilekçede, "Asuman S.'nin 'anlaşmalı' boşanma davasını planlı olarak yapmıştır" denildi. Konya Cumhuriyet Savcılığı, cinayet dosyasında yer alan iddiaları incelemeye aldı. (Milliyet)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...