Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Ağustos 2014 15:32

İşte Erdoğan ve İhsanoğlu için yapılan bağış miktarı

Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan için yapılan bağış miktarı 55 milyon 260 bin lira olurken, İhsanoğlu'na yapılan bağış miktarı ise 8.5 milyon lira.

İşte Erdoğan ve İhsanoğlu için yapılan bağış miktarı
Cumhurbaşkanı Adayı, recep tayyip erdoğan, ekmeleddin ihsanoğlu, bağış miktarı,

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan, ATV ve A Haber'in ortak yayınında kendisine yapılan bağış miktarını açıkladı.Erdoğan, "Kampanyada bir defa şöyle bir son akşam itibarıyla aldığım şeyi söyleyeyim, yani biliyorsunuz kişiler olarak bankalardaki görünüm olmuyor, bağış adeti olarak. Çünkü aynı kişi 2 kez, 3 kez de bağış yapabiliyor. Dolayısıyla toplam bağış adedi 1 milyon 350 bin 796, toplam bağış miktarı ise 55 milyon 260 bin 778. Akşam itibarıyla bu" dedi. "Tabii rakam olarak fena bir rakam değil ama yarın da tabii devam edecek" diyen Erdoğan, şunları söyledi: "Bu konuyla ilgili bankayla arkadaşlarımızın görüşmeleri oldu. Çünkü tabandan gelen şeyler bu istikamette. Hatta pazardan sonra da yapılabilecek. 3-4 gün ondan sonra da böyle bir imkan var. Çünkü bu konuda yapılan alım satımlarda belki açıklar da olabilir. Biliyorsunuz burada sizin resmi belgeli harcamalarınızın üstünde para kalacak olursa bu para hazineye devrolunur. Böyle bir durum da söz konusu." Seçim günü İstanbul'da bulunacağını ve oyunu bu ilde ailesiyle kullanacağını belirten Erdoğan, akşam saatlerinde de İstanbul Seçim Koordinasyon Merkezi'nde seçim sonuçlarını bir süre takip ettikten sonra, Ankara'ya gelip gelişmeleri izleyeceğini aktardı.
İHSANOĞLU'NA YAPILAN BAĞIŞ MİKTARI
Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na, seçim çalışmalarında kullanılmak üzere yapılan bağış miktarının 8,5 milyon lirayı bulduğu bildirildi. İhsanoğlu'nun seçim ofisi aracılığıyla, Ziraat Bankası Mithatpaşa Şubesinde açılan hesaba ilişkin bilgiler açıklandı.
Buna göre, İhsanoğlu'na seçim çalışmalarında kullanılmak üzere 8 Ağustos itibarıyla yapılan bağış miktarının 8,5 milyon lirayı bulduğu kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...