Tgrt Haber
15 Ağustos 2014 18:12

THY uçağında Ebola paniği

Nairobi'den THY uçağı ile İstanbul'a gelen transit Avrupa yolcusu erkek çocuk uçakta istifar edince Ebola paniği yaşandı.

THY uçağında Ebola paniği
kenya, thy, ebola,

 Kenya'nın başkenti Nairobi'den Türk Hava Yolları'na ait TC-JRK kuyruk numaralı A321 tipi yolcu uçağında yolculuk yapan bir erkek çocuk istifar edince kabin görevlileri duruma el koydu. Çocuğun Afrika ülkesinden gelmesi ve bu bölgede karşı Ebola virüsü için alarm durumunda olunması nedeniyle durum hemen sağlık ekiplerine bildirildi. İndikten sonra iç hatlar terminaline çekilen uçuktaki tüm yolcular, güvenlik nedeniyle uçaktan indirildi. Uçakta sadece şüpheli çocuk ve ailesi kaldı. Türk Hava Yolları'ndan yapılan yazılı açıklamada, "Havalimanı sağlık ekipleri, uçağa gelerek ilk müdahaleyi yaptı. Yapılan incelemenin ardından acil bir durum olmadığı gerekçesiyle vaka, Hudut Sahiller Başhekimliği'ne devredildi. Bu ekibin yaptığı muayenin ardından hastada ebola virüsüne rastlanamadığı belirtildi." denildi. Bu tetkikin ardından şüpheli çocuk ve aile

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...