Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Ağustos 2014 19:10

Muharrem İnce'den İl Başkanları'na cevap

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, "Benim genel başkanlık sevdam yok. Ben bu ülkeye başbakan olmak istiyorum" diye konuştu.

Muharrem İnce'den İl Başkanları'na cevap
kemal kılıçdaroğlu, kurultay, CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Partiler haberleri, Partiler,

Kurultayda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini belirten 78 CHP İl Başkanı ile ilgili ise İnce, "Onlara kızmıyorum" dedi. CHP Grup Başkanvekilliği görevinden istifa ederek CHP Genel Başkanlığı'na aday olduğunu açıklayan CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, memleketi Yalova'da genel başkan gibi karşılandı. Partisinin il Başkanı Özcan Özel, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri ile çok sayıda partili tarafından karşılanan İnce burada bir de açıklama yaptı. "Benim genel başkanlık sevdam yok. Ben bu ülkeye başbakan olmak istiyorum" diyen İnce, "Benim derdim makam mevki değil. Benim derdim kurultay kazanmaktan ziyade benim derdim seçim kazanmak. Ben seçim akşamları CHP'lileri, bu partiye gönül verenleri ağlatmak istemiyorum. Ben arkadaşlarıma horon, halay çektirmek istiyorum. Solcuların artık bu ülkede yenilmesini istemiyorum. Sorum şu; seçim sonuçlarından memnun musunuz? Gelecek seçimden umutlu musunuz? Ben umutlu değilim. Ben bu partiye bir umut olmak istiyorum. Benim genel başkanlık sevdam yok. Ben bu ülkeye başbakan olmak istiyorum" şeklinde konuştu.
"İL BAŞKANLARINA KIZGIN DEĞİLİM"
Kurultayda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini belirten 78 CHP İl Başkanı ile ilgili ise İnce, "Eğer bugün bu kurultay CHP'nin 950 bin üyesi ile yapılmış olsaydı emin olun ki 800 bin oy almıştım. Ama kurultay delegeleriyle de yapılınca sorun olmayacak. İl başkanlarının açıklamasına bakmayın. Bu siyasi partilerde normaldir. Biz de bu partinin il başkanlığını yaptık. Arkadaşların bunu yapmaları normal kızmıyorum onlara ben. Ben il başkanlarına söz veriyorum. Üyelerin önüne sandığı koyacağım bu partide. Güveniyorsanız kendinize çıkar gelirsiniz. Genel merkezde, genel başkanın, genel başkan yardımcılarının kapısı önünde kimseyi bekletmeyeceğim" diye konuştu. İnce daha sonra Yalova sokaklarında yürüyerek halkı selamladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...