Tgrt Haber
29 Eylül 2014 17:10

Batman'da okul basan veliler, müdür yardımcısını bıçakladı

Batman'da bir öğretmenin, yakınları olan öğrenciyi tokatladığını iddia eden yaklaşık 20 kişi, okulu basıp Müdür Yardımcısı Selman Çınar'ı elinden bıçakladı.

Batman'da okul basan veliler, müdür yardımcısını bıçakladı
batman, okul, veliler, müdür yardımcısı, bıçaklanma,

Batman'ın Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan Cumhuriyet Ortaokulu'nda bir öğretmenin öğrenciye tokat attığını iddia eden yaklaşık 20 kişilik grup, bugün öğleden sonra okulu bastı. Okula gelen grubu sakinleştirmeye çalışan Müdür Yardımcısı Selman Çınar, yaşanan arbedede bir veli yakını tarafından elinden bıçaklandı. Taşların da kullanıldığı olayın ardından saldırganlar kaçarken, Bölge Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Çınar, ayakta tedavi edildi. Sağlık durumu iyi olan Çınar, "Veli olduğunu söyleyen 20- 25 kişi bize saldırdı. Elimden yaralandım. Omuzuma taş geldi. Bazı arkadaşlarımız bıçakları aldı. Olay önce okulun içinde daha sonra bahçede devam etti" dedi.
Müdür Yardımcısı Selman Çınar'ı hastanede ziyaret eden Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, camia olarak olaydan büyük üzüntü duyduklarını söyledi. Soruşturma başlatan polisin, saldırganlardan bazılarını gözaltına aldığı belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...