Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Ekim 2014 13:28

HDP'liler Kobani için vapuru işgal etti!

HDP üyesi bir grup Kadıköy'den Beşiktaş'a gidecek olan vapuru işgal edip pankart astı. Olaya polisten önce yolcular müdahale etti.

HDP'liler Kobani için vapuru işgal etti!
HDP, vapur, yolcu, polis, kadıköy, bugün, son dakika,

Halkların Demokratik Partisi (HDP) üyeleri, IŞİD'in Kobani'ye yönelik saldırılarını protesto etmek için Kadıköy'den Beşiktaş'a gidecek olan vapuru işgal etti.Yolcuların tepkisine neden olan eylemin ardından 9 kişi yaka paça gözaltına alındı.HDP üyesi 9 kişilik grup, Beşiktaş'a gitmek üzere Kadıköy İskelesi'ne yanaşan “Şehit Sami Akbulut” isimli vapura binerek “Kobani halkı bizim için de direniyor” yazılı pankart açtı. IŞİD'in Kobani'ye yönelik saldırılarını protesto eden grup, vapuru işgal etti. Yaşanan eylem nedeniyle vapur seferi yapılamadı. Bunun üzerine vapurda ve iskelede bulunan vatandaşlar duruma tepki gösterdi. Eylemcilere bağıran bir kadın yolcu açtıkları pankartı çekerek indirmeye çalıştı. Eylem bir türlü sona erdirilmeyince yolcular da grubun üzerine yürüdü. Olay yerine gelen polis ekipleri, pankartı aşağı çekerek indirdi. Bu sırada bazı yolcular ise eylemcileri iterek indirmeye çalıştı. Vapura giren polis ekipleri, eylemcileri yaka paça aşağı indirdi. Göstericiler vapurdan indirildikten sonra da slogan atmaya devam etti. Polis aracına bindirilen eylemciler emniyete götürüldü.  

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...