Tgrt Haber
29 Ekim 2014 17:39

Silopi'de polise silahlı saldırı düzenlendi

Şırnak Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, Silopi'de devriye görevi yapan polis ekibine uzun namlulu silahla ateş açıldı. Açılan ateşe güvenlik güçleri tarafından karşılık verdiğini bildirdi.

Silopi'de polise silahlı saldırı düzenlendi
şırnak, silopi, polis, silahlı saldırı,

Valilikten yapılan açıklamada, dün gece Başak Mahallesi 405 sokak içerisinde devriye görevi yapan Silopi Emniyet Müdürlüğü görevlilerine uzun namlulu silahlarla ateş açıldığı belirtildi. Yapılan açıklamada; "PKK/KCK terör örgütü yandaşı/üyesi şahıslarca uzun namlulu silahlarla ateş açılmış, görevli personelce anında karşılık verilmiştir" denilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Olayla ilgili kimliği belirsiz kişilerce, Silopi Devlet Hastanesi'ne hayatını kaybetmiş bir şahsın bırakılarak ayrıldıklarının tespit edilmesi üzerine yapılan araştırmada, ateşli silah yaralanmasına bağlı olarak ölen şahsın, PKK/KCK terör örgütü adına faaliyette bulunmasından dolayı bir çok sefer adli işlem yapılan ve halen 4 Kasım 2013'te Silopi Adliyesi binasına el bombalı saldırı olayının firari şüphelilerinden ve Diyarbakır 9. Ağır Ceza Mahkemesi'nin 2014/39 sayılı kararı ile 'silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan aranan S.Y olduğu tespit edilmiştir" denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...