Tgrt Haber
01 Kasım 2014 19:07

CHP'den RTÜK önünde protesto

CHP Gençlik Kolları, "özel bir televizyon kanalındaki bir programda Atatürk'e hakarete ceza verilmediği" iddiasıyla RTÜK'ü protesto etti.

CHP'den RTÜK önünde protesto
rtük, gayrettepe, Atatürk'e hakaret, CHP İstanbul Gençlik kolları, Gündem Haberleri,

Ellerindeki Atatürk posterleri ve Türk bayraklarıyla Gayrettepe'teki RTÜK İstanbul Bölge Müdürlüğü önünde toplanan gruptakiler, bir süre slogan attı.

Grup adına açıklama yapan CHP Gençlik Kolları Başkanı İrfan İnanç Yıldız, İslam dinine büyük hizmetleri olan Atatürk'e hakarete RTÜK tarafından ceza verilmesi gerektiğini söyledi.

Yıldız, "RTÜK'e çağrıda bulunuyoruz; siz eğer devletin bir birimiyseniz, devletin bütçesiyle adaletli yayını sağlama görevini üstleniyorsanız derhal gereğini yapın" dedi.

İrfan İnanç Yıldız, söz konusu ifadelerden dolayı ceza verilmemesi halinde Ankara'daki RTÜK Genel Merkezi önünde ve 81 ilde eylemlerini sürdüreceklerini kaydetti.

Gruptakiler, RTÜK binası önüne siyah çelenk bıraktıktan sonra dağıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...