Tgrt Haber
14 Kasım 2014 08:31

Meteoroloji'den iki ilimiz için kuvvetli yağış uyarısı

Hava sıcaklığının azalacağı Antalya ve Muğla'da yağışların kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olacağı bildirildi

Meteoroloji'den iki ilimiz için kuvvetli yağış uyarısı
14 kasım hava durumu,soğuk hava,sıcak hava,antalya,muğla,sağanak yağış,kuvvetli yağış,

Antalya ve Muğla için kuvvetli yağış ve yer yer çok kuvvetli yağış uyarısında bulunuldu.Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Batı Akdeniz Bölgesi'nde hava parçalı çok bulutlu, sağanak ve yer yer gökgürültülü sağanak şeklinde geçecek. Hava sıcaklıkları Antalya'da 20, Burdur'da 16, Isparta'da 14 ve Muğla'da 15 derece olarak tahmin ediliyor.
Yağışlar, Muğla il genelinde ve Antalya'nın batı kıyı ilçelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olacak. Rüzgar güney yönlerden orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında kuvvetlice esecek Denizlerde ise rüzgarın güneydoğudan 3 ila 5, Antalya Körfezi açıklarında 6 ila 7 kuvvetinde esmesi, dalganın da 1 ila 3 metreye ulaşması bekleniyor. Hava çok bulutlu yer yer sağanak, gök gürültülü sağanak yağışlı, görüş ise orta, yağış da zayıf olacak.

Kaynak  AA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...