Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Kasım 2014 15:29

Galatasaraylı eski basketbolcunun kızı yine kaçırıldı iddiası

Galatasaraylı eski basketbolcu Haşim Murat Yurdakul'un, yaz aylarında kaçırıldığı iddia edilen 17 yaşındaki kızı Ege Yurdakul'un yeniden kaçırıldığından şüphe ediliyor..

Galatasaraylı eski basketbolcunun kızı yine kaçırıldı iddiası
Ezine,haber,sağlık,Temmuz,Ayvacık,İstanbul,Jandarma,Bayramiç

Galatasaray Basketbol Takımının eski oyuncusu Haşim Murat Yurdakul’un çoban Cihan T., tarafından dört ay önce ikinci kez kaçırılan 17 yaşındaki kızı E.Y.  Çanakkale’nin Bayramiç İlçesi, Sarıdüz Köyü’nde bulundu. Cihan T.’nin aranmasına devam edilirken, E.Y.’nin İstanbul’dan gelecek dayısına teslim edileceği bildirildi. Geçtiğimiz Temmuz ayı sonunda Ezine İlçesine bağlı Geyikli Beldesi, Dalyan Köyü Odunluk İskelesi Mevkisi’ndeki yazlıklarının önünden Cihan T. tarafından kaçırılan Galatasaray Basketbol Takımı’nın eski oyuncularından Haşim Murat Yurdakul’un kızı E.Y., özel olarak oluşturulan jandarma timi tarafından Kazdağları’nda bir barakada bulunmuş ve ailesine teslim edilmişti.
Gözaltına alınıp, çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalan Cihan T., çok sevdiğini söylediği E.Y.’yi geçen 13 Ekim tarihinde bu kez de İstanbul’daki evlerinin önünden kaçırdı. Ailenin yeniden şikayetçi olması üzerine polis ve jandarma Cihan T. ile kaçırdığı E.Y.’yi aramaya başladı. Yapılan bir ihbarı değerlendiren jandarma, Bayramiç İlçesine bağlı Sarıdüz Köyü’nde yaşayan Cihan T.’nin babası İsmail T.’nin evinde arama yaptı. E.Y., burada bulunup, Bayramiç İlçe Jandarma Komutanlığı’na getirildi.
Buradaki işlemlerinin ardından Bayramiç Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen E.Y., gazetecilerin ’Zorla mı kaçırıldınız?’ sorusuna yanıt vermedi. 18 yaşını doldurmasına 10 gün kaldığı öğrenilen E.Y.’nin, İstanbul’dan gelecek dayısına teslim edileceği öğrenildi. Oğlunun kaçırdığı E.Y. ile iki gün önce yanlarına geldiğini belirten İsmail T. "Ardından kendisi ormana çalışmaya gitti" dedi. Bu arada E.Y.’yi iki kez kaçıran Cihan T.’nin ise jandarma tarafından arandığı bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...