Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Aralık 2014 18:32

Mahalleli dondu kaldı

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde karısını öldüren madde bağımlısı koca, olaydan yaklaşık 5 saat sonra yakalandı.

Mahalleli dondu kaldı
Diyarbakır, bağlar, 3.SAYFA Haberleri,

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde karısını öldüren madde bağımlısı koca, olaydan yaklaşık 5 saat sonra yakalandı. Cinayet zanlısı, polisler eşliğinde çelik yelek giydirilerek olay yerinde cinayeti nasıl işlediğini anlattı. Zanlı kendisine tepki gösterenleri de "sizi de öldürürüm" şeklinde tehdit etti. Edinilen bilgilere göre olay, Bağlar ilçesi Kaynartepe Mahallesi 287. Sokak’ta bulunan Müge apartmanında dün meydana geldi. Esnaf olan Ramazan B., eşi Emine B. ile henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ramazan B., 3 çocuk annesi eşini önce dövdü, hızını alamayan koca, daha sonra yanında bulundurduğu silahla eşine ateş edip öldürdü.

OLAYDAN 5 SAAT SONRA POLİSLER YAKALADI

Madde bağımlısı Ramazan B., eşini öldürüp kaçtıktan 5 saat sonra Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir dışına çıkmak üzereyken yakalandı. Polis ekipleri tarafından yakalanan Ramazan B., Bağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki ifadesinin ardından, olay yerine götürüldü. Zırhlı araçlar eşliğinde çelik yelek giydirilerek olay yerine getirilen Ramazan B.’nin olayı işlediği yerde ifadesi alındı.

TEPKİ VEREN MAHALLELİYE "SİZİ DE ÖLDÜRÜRÜM"

Ramazan B., eşini öldürdüğü eve getirildiği sırada bina girişinde bulunan mahalleliden tepki geldi. Cinayet zanlısı Ramazan B., "Sizi de öldürürüm" dedi. Ramazan B., ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...