Tgrt Haber
13 Ocak 2015 09:09

Hizmetçi sevgiliyle soygun planı kanlı bitti

Ankara'da yaşlı çiftin evini soymak isteyen 3 kişiden biri polisle girdiği çatışmada öldü.

Hizmetçi sevgiliyle soygun planı kanlı bitti
hizmetçi, sevgili, çatışma, Sabah,Ankara,Eskişehir

İddiaya göre; Beysukent'te, Tahir-Bedriye Samancıoğlu çiftinin evinde hizmetçi olarak çalışan Fatma K. (44), gaspçı sevgilisi Metin Ö.(54) ile birlikte soygun planı yaptı. Fatma K'nın "işim var" diyerek izin almasının ardından, Metin Ö, suç ortakları Uğur D. ve Kenan G. ile akşam saatlerinde eve geldi.
Soygunculardan biri dışarıda gözcülük yaparken, 2'si de eve girdi. Bu sırada ihbar üzerine polis ekipleri olay yerine geldi. Gözcülük yapan Metin Ö, polisin "teslim ol" uyarısına ateşle karşılık verince çatışma çıktı. Metin Ö. vücuduna isabet eden 3 kurşunla can verirken, kaçmaya çalışan diğer iki kişi kısa sürede yakalandı. Fatma K. da gözaltına alındı. Metin Ö.'nün Eskişehir'de bir Astsubayın öldürülmesi olayına karıştığı, cezaevinde 15 yıl yattıktan sonra "Rahşan Affı" olarak bilinen af sayesinde serbest kaldığı öne sürüldü. 18 ayrı suçtan sabıkası olduğu öğrenilen Metin Ö.'nün suç ortakları Kenan G. ve Uğur D.'nin de çok sayıda sabıkasının bulunduğu belirtildi.(Sabah)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...