Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Ocak 2015 11:19

'Seni dağa kaldırırım' yazdı 5 ay hapis aldı

Baldızının ayrıldığı nişanlısının kız kardeşine, cep telefonu ile mesaj göndererek 'Seni dağa kaldırırım' diyen adam, tehdit suçundan hapis cezası aldı.

'Seni dağa kaldırırım' yazdı 5 ay hapis aldı
erzurum, hapis cezası, haber,

Erzurum'da baldızının ayrıldığı nişanlısının kız kardeşine, cep telefonu ile mesaj göndererek "Seni dağa kaldırırım" diyen A.B.E., 'tehdit' suçundan 5 ay hapis cezasına çarptırıldı. Olay geçen yıl 22 Nisan'da saat 23.09'da meydana geldi. 27 yaşındaki A.B.E. baldızı A.B.'nin ayrıldığı nişanlısı E.Ç.'nin 23 yaşındaki kız kardeşi N.Ç'ye cep telefonu ile mesaj gönderirken "Seni dağa kaldırırım" diye yazdı.
Genç kızın şikayeti üzerine A.B.E. hakkında 4'üncü Asliye Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Hakim karşısına çıkarılan A.B.E., olaydan 3 ay önce baldızı A.B. ile E.Ç.'nin nişanlarının bozulduğunu anlattı. N.Ç.'nin sürekli baldızına mesaj gönderek ağabeyi ile barışması için rahatsız ettiğini belirten A.B.E., "E. ve kız kardeşinin baldızımı sürekli arayarak rahatsız ettiklerini öğrendim. Ben de bunun üzerine E.'nin kız kardeşine bir mesaj gönderdim" diye konuştu.
Mahkeme, A.B.E.'ye N.Ç.'ye yönelik 'tehdit' suçu nedeniyle 5 ay hapis cezası verirken, hükmün açıklanması 5 yıl süre ile ertelendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...