Tgrt Haber
19 Şubat 2015 18:30

Liverpool'da ortalık ısındı

Beşiktaşlı taraftarlar ellerinde meşalelerle Liverpool sokaklarında yürüyüşe geçti.

Liverpool'da ortalık ısındı
liverpool,

Anfield Road'da bu gece oynanacak Liverpool-Beşiktaş Avrupa Ligi maçı öncesinde Liverpool sokakları hareketlendi. Kentin işlek bölgelerinde toplanan siyah-beyazlı taraftarlar, hep birlikte karşılaşmanın oynanacağı stada doğru yürüyüşe geçtiler. Ellerinde meşalelerle hep bir ağızdan şarkılar söyleyerek adımlayan Beşiktaşlılar'ın geçtikleri bölgeleri duman altında bıraktıkları bildirildi. Taraftarların son olarak North John ve Dale caddelerinden geçtikleri, kalabalığın etraftakiler tarafından merakla izlendikleri ifade edildi.

Polisten açıklama geldi
Konuyla ilgili açıklamada bulunan bir polis yetkilisi, "Alandaki taraftar grubunun biraz gürültülü olduğunun farkındayız. Ancak şu an için bir raydan çıkma söz konusu değil. Her yerde polislerimiz mevcut ve taraftarlar da bunun farkındalar" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...