Tgrt Haber
07 Mart 2015 16:44

Çorum'da katliam gibi kaza, 5 ölü

Çorum’un Sungurlu ilçesinde seyir halinde iken lastiği patlayan otomobil önce karşı yönden gelen kamyona ardından da Tır’a çarpması sonucu 5 kişi hayatını kaybetti.

Çorum'da katliam gibi kaza, 5 ölü
çorum, lastik faciası, sungurlu

Kaza, Kırıkkale-Sungurlu karayolu 5. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Kırıkkale’den Sungurlu istikametine seyir halinde olan ve sürücüsü öğrenilemeyen 19 EE 631 plakalı otomobil Baktat Tesisleri önüne geldiği sırada lastiği patladı. Bunun üzerinden kontrolden çıkarak karşı yöne geçen otomobil Murat İ. (65) yönetimindeki kamyona çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil daha sonra ise Necmettin Damar (51) yönetimindeki TIR’la kafa kafaya çarpıştı.
Kazanın ardından araçta bulunan Erol Kaya (22), Aykut Tıknazoğlu (22) ve kimliği belirlenemeyen 2 kişi hayatını kaybetti. Kazada yaralanan bir kişi ise kaldırıldığı Sungurlu Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Kazanın ardından ortalık savaş alanına dönerken, aracın kopan motor aksamı orta refüje düştü. Kaza nedeniyle Kırıkkale-Çorum karayolu trafiğe kapatıldı. Kaza hayatını kaybedenlerin kimliklerinin tespit edilmesi için çalışmalar sürüyor
Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...