Tgrt Haber
12 Mart 2015 06:00

Doktorlar iş bırakıyor!

Doktorlar, çalışma koşullarının düzeltilmesi talebiyle 14 Mart Tıp Bayramı’ndan bir gün önce 13 Mart'ta iş bırakmayı planlıyor.

Doktorlar iş bırakıyor!
tıp bayramı, doktorlar iş bırakma,Türk Sağlık Sen, Türk Tabipleri Birliği

Türk Sağlık Sen, Türk Tabipleri Birliği ve Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu (AHEF) üyesi doktorlar, çalışma koşullarının düzeltilmesi talebiyle 14 Mart Tıp Bayramı’ndan bir gün önce yarın iş bırakacak. Sağlık çalışanlarının düzenleyeceği gösterilerde, hekime şiddeti protesto amacıyla tabut taşınacak.

Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, iş bırakma eylemi boyunca sadece yatan ve acil hastaların tetkik ve tedavilerinin yapılacağını söyledi.

BAŞBAKAN PAKET AÇIKLAYACAK

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 14 Mart Tıp Bayramı’nda, sağlık çalışanlarına yönelik iyileştirmeler içeren düzenlemeleri açıklayacak. Davutoğlu’nun 14 Mart dolayısıyla düzenlenecek programa katılarak, sağlık çalışanlarına yıpranma payı ve özlük hakları gibi konularda müjdeler vermesi bekleniyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...