Tgrt Haber
24 Mart 2015 15:31

Üniversitede kavga, 3 yaralı

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde karşıt görüşlü öğrenci grupları arasında nevruz kutlaması nedeniyle kavga çıktı. Kavgada 3 öğrenci yaralandı.

Üniversitede kavga, 3 yaralı
üniversite,kavga,mimar sinan üniversitesi,

Beyoğlu Fındıklı'da bulunan Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde saat 15.00 sıralarında bir grup öğrenci, halay çekerek nevruz kutlaması yaptı. Bu sırada karşıt görüşlü öğrencilerle bu grup arasında kavga çıktı. Kavgada 3 öğrenci hafif şekilde yaralandı. Üniversite güvenliğinin araya girmesiyle kavga eden öğrenciler ayrıldı. Yaralı öğrencilere ilk müdahale okul revirinde yapıldı. Öğrencilerin ihbarıyla olay yerine ambulans çağrıldı. Yaralı öğrenciler gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaşanan kavga nedeniyle okula polis ekibi sevk edildi. Olayı gören bir öğrenci, “Bir grup kız öğrenci okul girişinde nevruzu kutlamak için halay çekiyordu. Daha sonra karşıt grup ile aralarında yumruklu kavga çıktı" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...