Tgrt Haber
12 May 2015 12:46

İki üniversite öğrencisinin korkunç ölümü

Bursa'da uyuşturucu hap aldıkları öne sürülen iki üniversite öğrencisi kaldırıldıkları Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

İki üniversite öğrencisinin korkunç ölümü
Bursa,Uludağ,Göksel,Nilüfer,Balıkesir,Uludağ Üniversitesi

BURSA'da, uyuşturucu hap kullandığı öne sürülen Uludağ Üniversitesi öğrencileri; 24 yaşındaki İ.E ile 23 yaşındaki G.K kaldırıldıkları ıp Fakültesi Hastanesi'nde kurtarılamadı. İktisadi İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri İ.E ile G.K dün gece üniversite yerleşkesine yakın merkez Nilüfer İlçesi Dumlupınar Mahallesi'ndeki aynı üniversitede okudukları arkadaşlarının evine gitti. Burada birer uyuşturucu hap aldıkları öne sürülen iki genç 1 saat sonra fenalaştı. Haber verilmesi sonucu sevk edilen ambulans ile Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan İ.K ile G.E
doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Aileleri Balıkesir merkez ve İvrindi İlçesi'nde oturan G.K ile İ.E'nin cenazeleri, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturmaya başlandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...