Tgrt Haber
05 Haziran 2015 10:55

Galatasaray'da şaşırtan gelişme! 10 futbolcu ayrılıyor

Sezonu çifte kupayla tamamlayan Galatasaray'da teknik ekibin yönetime sunduğu raporda gönderilecek oyuncuların belirlendiği ortaya çıktı.

Galatasaray'da şaşırtan gelişme! 10 futbolcu ayrılıyor
galatasaray, gönderilecek futbolcular, futbol,

İşte, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun dün akşam futbolun yeni patronu Cüneyt Tanman ile masaya yatırdığı gidecek/kalacak listesi...
TARIK ÇAMDAL: KİRALIK 
Teknik heyetin en büyük hayal kırıklığı... 4.750 milyon Euro'ya alınan Tarık bu rakama satılamayacağı için kiralanması düşünülüyor. 
ALEX TELLES: SATILIK 
Savunması zayıf, hücumu istikrarsız bulunan Telles için İnter'in teklifi değerlendirmeye alınacak. 6.3 milyon Euro'ya gelen Brezilyalı sol bek, 7 ve üzeri rakamlara satılacak. 
BLERİM DZEMAİLİ: SATILIK 
İdman performansı hiç beğenilmiyor, satış listesinde. İsviçreli oyuncu, Torino ve Fiorentina ile temasta. 
YEKTA KURTULUŞ: SATILIK 
Melo ve Hamit Altıntop sakatlandığı dönemde bile kadroda düşünülmeyen Yekta Krutuluş yeni sezon planlarında yer almıyor. 
BRUMA: KİRALIK /SATILIK 
Hamza Hoca medya önünde kendisini savunsa da Bruma'dan ümit kesilmiş durumda. Portekizli oyuncu da ayrılmaya sıcak bakıyor. Teklife göre kiralanacak ya da satılacak.
SİNAN BOLAT: MALİYETİ YÜKSEK 
Kiralık sözleşmesi sona erdi. Türkiye Kupası finalindeki performansı da onu kurtaramadı. Maliyeti yüksek Sinan için Porto'ya yeni teklif yapılmayacak. 
GÖKHAN ZAN : 6 AYI BOŞA GEÇTİ 
6 senelik Galatasaray kariyeri sona erdi. Hamzaoğlu, "Devre arası 'Git bir takımda oyna' demiştik. 6 ayı boşa geçti" yorumunu yaptı. 
AYDIN YILMAZ: BAŞAKŞEHİR TALİP 
Sözleşmesinde opsiyon kullanılmayacak. Başakşehir'in radarında... 
GORAN PANDEV: ARTIK İTALYA'DA 
Yeni sezonda Genoa formasını giyecek. 
EBOUE: TAKIMLA VEDALAŞTI 
Hafta içi idmanda arkadaşlarıyla vedalaştı. Haftaya İstanbul'dan ayrılıyor.
Kaynak : Sabah

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...