Tgrt Haber
02 Şubat 2014 22:56

İstanbul Beşiktaş'ta korkutan yangın

İstanbul Beşiktaş'ta bulunan kentin en popüler konser mekanlarından Küçükçiftlik Park konser alanı deposunda yangın çıktı.

İstanbul Beşiktaş'ta korkutan yangın
Konser alanı, korkutan yangın, yangın, istanbul, beşiktaş, konser mekanı, park,

Zaman zaman patlamaların yaşandığı yangında, depo alev alev yandı. Ölen ya da yaralanan olmadı. İstanbul'un en popüler konser mekanlarından biri olan Beşiktaş'ta bulunan Küçükçiftlik Park'ta saat 22.00 sıralarında bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Konser alanında kullanılan malzemelerin bulunduğu depoda çıkan yangında zaman zaman patlamalar yaşandı. Alev alev yanan depo kullanılamaz hale gelirken, konser alanının çevresini yoğun duman kapladı. Olayı haber alan çalışanlar konser alanına akın etti. Çalışanlardan biri, yangının çıktığı yerin depo olduğunu söyledi. Olayda yaralı ve can kaybı yaşanmadı. Güvenlik görevlilerinin ihbarı üzerine olay yerine Beyoğlu, Beşiktaş ve Fatih itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek alevlerin diğer depolara sıçramasını önledi. Yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saat süren çalışması sonucu yangın kontrol altına alınabildi. Olay yerindeki çalışmalarını sürdüren itfaiye ekipleri, yangının çıkış sebebini araştırıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...